"Bu seçimin de üstesinden geleceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda bayramın ilk günü saat 16.30'da düzenlenen bayramlaşmaya katılım yoğun oldu.

Çerkezköy 30.07.2014 15:47:00 0

CHP BÜYÜK BİR AİLE

Saat 16.30’da Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak parti binası önünde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kayyum heyeti başkanı Hasan Demir, belediye meclis üyeleri partililer tarafından karşılandı. İlçe binasında düzenlenen bayramlaşma programında konuşan kayyum heyeti başkanı Hasan Demir, CHP’nin yıllar sonra Çerkezköy’de iktidara gelmesinin ardından ilk bayramlarını yaşadıklarını ifade ederek “CHP büyük bir aile. Yeni bir dönem başladı. Tek yürek olup birlikte hareket edelim. Tüm sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundayız. 12 belediye ile birlikte farkındalık yaratacağız” dedi.

HER İLÇEDE 2 HİZMET BİNASI OLACAK

 Bu partinin kimsenin tekelinde olmadığını söyleyen Demir “Hepiniz burada yer alın bize el uzatırsanız başaramayacağımız hiçbir şey yok” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Artık hizmet ağı başladı. Hizmetleriniz devam edecek” diye konuştu. Artık her ilçede 2 belediye hizmet binası olacağını söyleyen Albayrak “Her ilçede büyükşehir belediyesinin de hizmet binası olacak. Bunu yılbaşına kadar tamamlayacağız” dedi.

KIRSAL KESİM ÇOK İHMAL EDİLMİŞ

İşlerinin zor olduğunu söyleyen Albayrak “Özellikle kırsal kesim çok ihmal edilmiş. Bize güvenmenizi istiyorum. 5 yıl içinde hizmetlerimizin büyük bir kısmını hayata geçirerek farkı bir Tekirdağ oluşturacağız. Bu başarı benim değil, CHP’nin başarısı olacak” dedi. 

BÜYÜK BİR BAŞLANDIÇ

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da 1994 seçimlerinden beri, CHP’nin Çerkezköy’de neden belediyeyi kazanamadığı konusunu düşündüğünü ifade ederek “CHP, Çerkezköy’de 30 Mart’ta seçimi aldı. Bu büyük bir başlangıç. Bu büyük bir başarı. Ama onu devam ettirmek ayrı bir başarı” dedi. iktidarda kalmanın en önemli şartının birlik ve beraberliğin sağlanması olduğunu ifade eden Baysan “Çerkezköy’deki başarı küçümsenmeyecek bir başarı. Genç bir kardeşimiz var. Biz de kendisine yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

HİZMETİ HERKESE YAYMAK ÇOK ÖNEMLİ

Herkesin belediyelerden belli oranda beklentisinin olduğunun fakat her beklentinin karşılanmasının mümkün olmadığını söyleyen Baysan “Hedefimiz oyumuzu daha da artırmak. Çorlu’da bir önceki seçimde oyumuz yüzde 45 iken, son seçimde oyumuzu yüzde 51’e çıkardık. Bunun nedeni vatandaşla olan ilişkilerimiz. Hizmette objektif davranmak, hizmeti herkese yaymak çok önemli” dedi.

KILIÇDAROĞLU ÇORLU’YA GELİYOR

5 Ağustos’ta CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çorlu’ya geleceğini ve saat 18.30’da miting yapacağını ifade eden Baysan, Çerkezköy’deki partilileri mitinge davet etti. Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili de konuşan Baysan, “Partimizin aldığı karar saygı duyarak gidip oylarımızı kullanmak ve çevremize de kullandırmak zorundayız” diye konuştu.

ZAFER BİZİM OLACAK

1985’ten beri siyasetin içinde olduğunu ve pek çok iktidarla çalıştığını söyleyen Baysan “Ama böyle bir iktidar hiç görmedim. Çerkezköy’de şansa değil bilerek ve çalışarak seçimi kazandığımızı ispatlamak için Ekmeleddin İhsanoğlu’na buradan yüksek bir oy çıkarmalıyız. İnşallah zafer bizim olacaktır” dedi. Baysan tüm Çerkezköylülerin de bayramını kutladı.

BU SEÇİMİN DE ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Çerkezköy’ün hep zayıf halka olarak görüldüğünü ifade ederek “CHP Çerkezköy’de yıllardan sonra en güzel bayramını yaşıyor. Bu bayramı bize yaşatan CHP’nin gerçek örgütüne, emek veren tüm örgüt üyelerine ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Bu bayramın kolay olmadığını söyleyen Akay “3o Mart seçimlerinde aldığımız oyu daha da yukarı çıkaracağız. 15 günlük süreçte yağacağınız katkılardan dolayı şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin de üstesinden geleceğiz” dedi.

BİZE DÜŞEN ÖRGÜTÜN KARARININ ARKASINDA DURMAK

CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de saat 17.30’da Çerkezköy’e gelerek partililerle bayramlaştı. Bayramlaşmada konuşan Köprülü, her günün bayram gibi olmasını temenni etti. Çerkezköy’deki başarının insanların mücadelesinin sonucu olduğunu söyleyen Köprülü “Yolumuz açık olsun” dedi. İlçe yönetiminin görevden alınması ile ilgili de konuşan Köprülü “İl başkanlığımız burayla ilgili bir tasarrufta bulundu. Bize düşen örgütümüzün aldığı kararın arkasında durmaktır” dedi. 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunun yapılacağını anımsatan Köprülü “Kayyum heyeti göreve geldi. Görevleri sadece partiyi kongreye taşımak olmayacak. Sandıklarda örgütlenme ve saha çalışmaları da yapacaklar” dedi.

BİR EL UZANACAKSA O EL BİZİM ELİMİZ OLSUN

 En önemli virajın 30 Mart seçimleri olduğunu ve o virajı geçtiklerini söyleyen Milletvekili Emre Köprülü “Bundan sonraki virajımız Tekirdağ’da başardığımızı Türkiye’ye de yaymak. İçimizden biri sıkıntıya düştüğünde bir el uzanacaksa o el bizim elimiz olsun. Hepimiz büyük bir takımın birer oyuncularıyız” dedi.

AK PARTİ VE MHP YÖNETİMİ DE ZİYARET ETTİ

Kayyum heyeti ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın ziyaret ettiği AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, belediye meclis üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve ilçe yönetimi de Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulunarak partililerin bayramını kutladı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10