Devlet-millet kaynaştı

Tekirdağ'da bayramın ilk günü düzenlenen bayramlaşma programında devlet-millet kaynaşması yaşandı.

Tekirdağ 30.07.2014 17:40:00 0
Devlet-millet kaynaştı

KATILIM YOĞUN OLDU

Süleymanpaşa’da 'Bayramlaşma Programı'  Valilik Binası karşısında yer alan Tuğlalı Parkta, İl Protokolü, STK'lar ile birlikte kalabalık bir halk topluluğunun katılımı ile gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya; CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, NKÜ Rektör Vekili Prof.Dr. İhsan Soysal, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Kamuran Ersan, İl Emniyet Müdürü  Halil Turan Erol, siyasi partilerin il başkanları ile üyeleri, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HASTALARIN BAYRAMINI KUTLADI

Bayramlaşma programının ardından Vali Yerlikaya Devlet Hastanesini ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Yavuz Akbulut, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Mahmut Akdağ, Hastane Yöneticisi Dr. Raif Üzmez ve Başhekim Dr. Mustafa Doğan tarafından karşılanan Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya ile beraberindekiler, bayramı hastanede yatakta geçirmekte olan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.Hastanede yatan hastalara acil şifalar dileyen Vali Yerlikaya ve Eşi ayrıca hastane çalışanlarının da Ramazan Bayramlarını kutladı.

HUZUREVİ VE SEVGİ EVLERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte, Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi'nde kalmakta olan Huzurevi sakinleri ile sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını kutladı. Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte, 1996 yılında Bingöl İli Genç İlçesinde şehit düşen Jan. Kom.Er Harun Duman'ın ailesini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10