AK Parti yönetiminden hastane ziyareti

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Belediye Meclisi üyesi Şükrü Dumanlar ve İlçe Yönetim Kurulu üyesi Kamil Yiğit ile birlikte dün s

Çerkezköy 30.07.2014 17:46:00 0
AK Parti yönetiminden hastane ziyareti

SAĞLIĞIMIZA DİKKAT EDELİM

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Çerkezköy Devlet Hastanesinde hasta bayramlaşması sırasında hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş oldun dileklerini iletti ve herkesin sağlığına dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Başkan Reşat Bahar, “Sağlık çok önemli. Ne zaman bir yerimize bir şey olduğunda o zaman sağlığımızın değerini çok daha iyi anlıyoruz. Bu nedenle her zaman sağlığımıza çok dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.

HASTALARA ÇİKOLATA İKRAM ETTİLER

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve partililer Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki bayramlaşma sırasında önce acil serviste görev yapan doktor ve hastane personelinin bayramını kutladı, sonra da acil serviste yatan hastalarla ve refakatçileriyle bayramlaştı ve hastalara acil şifalar diledi. Diğer birimlerde yatan hastaları da ziyaret eden Başkan Reşat Bahar ve beraberindeki partililer bu birimlerde yatan hastaları ve refakatçilerinin de bayramını kutladı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10