Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışıyorlar

CHP Çerkezköy İlçe Yönetiminin görevden alınmasının ardından il yönetimi tarafından atanan kayyum heyeti, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmaları

Çerkezköy 31.07.2014 11:04:00 0
Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışıyorlar

KİTAPÇIK DAĞITTILAR

Önceki akşam Belediye Meclis üyeleri Yüksel Sevil, Binali Etyemez, Rağbet Erol, Taner Bahar, Ali Dede, Necmettin Çınar’ın yanı sıra partililer ile birlikte Öztrak Caddesi’nde esnafı gezen kayyum heyeti hem esnafın hem de vatandaşların bayramını kutladı. Partililer ziyaret esnasında da Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek için kendisini tanıtan kitapçık dağıttı.

 

 

VATANDAŞLAR İLE SOHBET ETTİLER

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kayyum Heyeti Üyesi Birol Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milli birliğini temsil eden Cumhurbaşkanının ilk defa doğrudan halk tarafından seçileceğini hatırlatarak bunun çok önemli, tarihi bir olay olduğunu söyledi.  Öztrak Caddesi’nde broşürleri dağıtan parti yöneticileri, zaman zaman da vatandaşlarla sohbet ederek neden Ekmelettin İhsanoğlu’na oy verilmesini istediklerini anlattı. Çalışmaların oldukça verimli geçtiği ve diğer mahallelerde de devam edeceği belirtildi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10