Tayfun Telci'nin acı günü

Aksu fabrikası eski İnsan Kaynakları Müdürü İnci Danışmanlık Firması Sahibi Tayfun Telci'nin annesi Nural Telci (69) önceki akşam hayatını kaybetti.

Çerkezköy 31.07.2014 20:35:00 0
Tayfun Telci

ERKAYNAK CAMİİ’NDEN KALDIRILDI

Tayfun Telci ve Tanju Telci’nin anneleri Nural Telci dün Erkaynak Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda aile kabristanında dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Çerkezkıöy Belediye Meclisi Üyesi Ensar Sivri, Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, ÇTSO Meclis Eski Başkanı Zafer Avcılar, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İlhan Çetinkaya, iş adamları, esnaf, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, Telci ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

TAYFUN VE TANJU TELCİ TAZZİYELERİ KABUL ETTİ

Cenaze töreninin ardından Tayfun Telci ve kardeşi Tanju Telci taziyeleri kabul etti. Tayfun Telci bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve destek olan eş dost ve tüm katılımcılara teşekkür etti. 69 yaşında vefat eden  Nural Telci iki erkek çocuk ve biri erkek biri kız olmak üzere iki torun sahibiydi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10