Korkmaz: "BAL'a tekrar döneceğiz"

Playoff karşılaşmasında Velimeşe Belediyespor'a mağlup olarak Süper Amatör Lige düşen temsilcimiz Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayının üçüncü haftası başlaya

1.08.2014 18:53:00 0
Korkmaz:

ALT YAPIDAN OYUNCULAR KATILDI

Bu yıl Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz 2014-2015 futbol sezonunun hazırlıklarına Ağustos ayının sonlarına doğru başlayacaklarını kaydetti. İç transferde stoperler Abdi Karataş, geçtiğimiz sezon Bingöl Çapakçurspor’a transfer olan Hasan Gürlek, sol bek Kadir Mert Örentepe, Onur Güngör, orta saha oyuncusu Serkan Akyüz ve kaleci Murat Gümüş ile anlaştıklarını kaydeden Korkmaz “ Takımımıza altyapıdan sağ bek Baki Eroğlu, stoper Uğur Hasko, Doğukan Uncuoğullarından, orta saha oyuncuları Mehmet Oğultarhan, Fatih Canyıldız, sağ açık Melik Karabulut, Fatih Boya, forvet Kubilay Köse, kaleci Yusuf Emç’i kattık” diye konuştu.

DIŞ TRANSFERDE DE TAM GAZ

Dış transferde de önemli isimlere imza attırdıklarını kaydeden Korkmaz “ Kadromuzda bulunan kaleci Murat Gümüş, altyapıdan gelen ve son olarak Çorlu Gençlerbirliği’nde oynayan kaleci Emre Özten, Sitespor’dan sağbek Hilmican Taşdemir, Manavgatspor’dan sağbek Ali Kayhan, Sincanspor’dan sağ açık-sağ bek Zeyt Arif Dağdelen, geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan stoper Abdi Karataş, Hasan Gürlek, sok bel Kadir Mert Örentepe, Çorlu Sanayispor’dan ön libero Sultan Yılmaz, yine geçen sezon Çerkezköyspor’da top koşturan Onur Güngör, Burhaniye Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Melih Mutluer, Ispartaspor’dan Uğur Kaldupan Tekirdağspor’dan sağ kanat oyuncusu Fırat Demir, Sultanköy Belediyespor’dan  Cihan Alözkan Çorluspor’dan sağ kanat oyuncusu Fahrettin Temur, geçtiğimiz yıllarda Çerkezköyspor forması giyen ve son olarak Niğde Belediyespor’da top koşturan Mehmet Narin, Yenibosnaspor’dan Mehmet Terzioğlu ile anlaştık”dedi.

“TEKRAR DÖNMEK İSTİYORUZ”

Yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “Üç sezon mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Lig’den geçtiğimiz sezon yaptığımız bireysel hatalardan dolayı şansız bir şekilde düştük. Bu yıl ise lige Süper Amatör Ligde devam edeceğiz. Özellikle güçlü kadromuz ile düştüğümüz Bölgesel Amatör Lige tekrar dönmek istiyoruz. Transfer çalışmalarını titizlikle sürdürmekteyiz” açıklamasında bulundu.

 

 

“GÜÇLÜ ÇERKEZKÖYSPOR’U OLUŞTURACAĞIZ”

Süper Amatör Ligde sezonun ne zaman başlayacağının belirlenmediğini kaydeden Korkmaz “

Bu nedenle de sezon hazırlık dönemine başlayamadık. Yeni sezon çalışmalarımıza ise Ağustos ayının üçüncü haftası başlamak istiyoruz. Teknik Direktörümüz Ergun Uncuoğullarından ve yönetim kurulu üyelerimiz ile yapacağımız toplantının ardından yeni sezon hazırlıklarımıza start vereceğiz. Haftada üç gün hazırlıklarımıza başlayacağız. Yeni sezon öncesi transfer görüşmesi yaptığımız birkaç oyuncu var. Yapacağız transferlerle birlikte güçlü bir Çerkezköyspor oluşturacağız” dedi.

''HAZIRLIK KARŞILAŞMALARI DA YAPACAĞIZ''

Korkmaz, bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek “ Çerkezköyspor olarak 2014-2015 sezonunda büyük başarılar hedefliyoruz. Yeni sezonda kadromuzda bulunduracağımız oyuncuların performanslarını görmek için antrenmanlar çok önemli özellik arz ediyor. Sezona başladıktan sonra kampa girip hazırlık karşılaşmaları yapacağız. Sezon başlangıcında ise tam hazır hale gelmiş olacağız. Bu yıl rakiplerimiz çok ciddi transfer hamleleri yaptılar. Süper Amatör Lig’de bir çok takım şampiyonluk için iddialı takım kurdular. Çok çetin bir lig bizleri bekliyor'' dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10