Hesap kavgası; 1 ölü, 1 yaralı

Marmara Ereğlisi Sultanköy Mahallesi Sahili'ndeki alkollü bir mekanda hesap nedeniyle meydana gelen kavgada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Marmara Ereğlisi 3.08.2014 12:20:00 0
Hesap kavgası; 1 ölü, 1 yaralı

 

 

HESABA İTİRAZ ETTİLER

İddiaya göre, Özhan S. ile Gökhan K., eşleri Hatice S. ve Arife K.ile birlikte işyerinde alkol alıp yemek yedikten sonra hesabı istedi. 58 lira gelen hesaba itiraz edilmesi üzerine 4 müşteriyle işyeri sahibi Çayan Balki arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine henüz belirlenemeyen müşterilerden biri Çayan Balki'yi kalbinden, çalışan Yusuf Safu'yu ise karnından bıçakladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

 

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Çayan Balki'ni hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Yusuf Safu ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya karışan Hatice S., Özhan S., Gökhan K. ve Arife K. gözaltına alındı. Jandarma bıçaklama olayını gerçekleştiren kişinin belirlenmesi için şüphelileri sorguya aldı. Çayan Balki'nin cesedi ise savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi Morgu'na konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10