1911 Çerkezköyspor savunmasını sağlama aldı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına hız veren 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor'da mücadele eden savunma oyuncusu Emrah Kaya ile an

3.08.2014 12:27:00 0
1911 Çerkezköyspor savunmasını sağlama aldı

Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hesapları yapan 1911 Çerkezköyspor savunmasını sağlama aldı.

LÜLEBURGAZSPOR'DAN GELDİ

2014-2015 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Lig’e şampiyonluk parolasıyla çıkan 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Lüleburgazspor'un savunma oyuncusu 22 yaşındaki Emrah Kaya ile anlaştı. Edirne DSİ alt yapısından yetiştikten sonra Süper Amatör Ligde mücadele eden Edirne Sarayspor ile şampiyonluk yaşayan genç oyuncu başarılı geçen sezonun ardından Babaeskispor ile anlaştı. Babaeskispor'da BAL liginde başarılı bir yıl geçiren oyuncu son olarak ise Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve küme düşen Lüleburgazspor'da ilk devre oynadı.

"BAŞARILI OLACAĞIZ"

Düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Murat Narçın,1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, basın sorumlusu  Sebahattin Çolakoğlu yöneticiler Turan Kurt, Serkan Yeşil nezaretinde sözleşme imzalayan Emrah Kaya, 1911 Çerkezköyspor takımına transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek, gelecek sezon takım halinde ellerinden gelenin en iyisini yaparak şampiyonluğun en iddialı takımı olacaklarını kaydetti.

"SAVUNMAYI SAĞLAMA ALDIK"

Transfer hakkında açıklama yapan 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  İnşallah sezon boyunca iyi bir oyun ortaya koyarak ligde şampiyonluk ipini göğüsleriz. Bu yıl yapacağımız transferler ile birlikte ligde birçok takım ile birlikte iddialı bir konuma gelmek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. Bu yıl Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefliyoruz" dedi.

"AĞUSTOS SONUNDA BAŞLAYACAĞIZ"

Çalışmalara Ağustos ayının son haftası başlayacaklarını kaydeden Narçın " İlerleyen günlerde gençlerimiz için seçmeler yapacağız. Seçmelerin sonunda ise iki genç oyuncumuzu kadromuza katacağız. Şuan kadromuzda 20 oyuncu bulunuyor. Hafta içinde yapacağımız iki transfer ile transfer sezonunu kapatıp yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız.Kampımız Çerkezköy'de olacak. Sporcularımızı ve sporu halkımız ile bütünleştireceğiz. Çerkezköy'de seviyeli diyalog sağlayacağağz. Taraftarlarımızı da yeni sezonda tribünlere çekeceğiz. Ayrıca Çerkezköy Belediyesi devlet hastanesi yolunda eski Nasa halı sahanın yerine tesis yapıyor. Bir aya kalmadan o tesisi bize tahsis edecekler. Güzel bir tesis kazandırılacak. Herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Konuşma gerçekleştiren yöneticilerden Turan Kurt" Yönetimin birlik ve beraberliğini takıma da yansıtacağız. Oluşturduğumuz kadromuz genç ve dinamiktir. Bu sene kontenjan beşe çıktı. Kontenjan ile ilgilenmiyoruz. Bölgemizde ikamet eden gençlerimizi takıma kazandırmayı düşündük. Futbolu Çerkezköy'de vatandaşlarımıza sevdireceğiz. Bu yıl full tribünlere oynayacağız. Bizim iki kontenjan oyuncumuz bulunuyor. Bu takım bu sezon başarılı olacaktır. Şampiyon olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"ETKİNLİKLERİMİZ OLACAK"

Takıma forma sponsoru vermek için bir çok esnafın kulüp ile iletişime geçtiğini kaydeden yöneticilerden Serkan Yeşil " Külüpte bulunan hiçbir yöneticimizin işyeri kulübümüze sponsor olmayacaktır. Biz kulüp olarak bunun dışında yer alıyoruz. Ancak Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy'de bulunan esnafımız ve iş adamlarımız kulübün formasına sponsor olmak için bizlerle irtibata geçiyorlar. İlerleyen günlerde sponsorluk anlaşması yapıp, yeni formalarımızı yaptırmayı düşünüyoruz. Sezon başlamadan da futbolcularımız ile yemekte bir araya gelmek istiyoruz. Ayrıca 1911 Çerkezköyspor kulübü olarak kulübün yararına  konser, yemek ve çeşitli etkinliklerimiz olacak" diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10