Bahar: Bu Türkiye'nin seçimidir

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çerkezköy 4.08.2014 18:00:00 0
Bahar: Bu Türkiye

ERDOĞAN’A DESTEK İSREDİLER

Reşat Bahar, belediye meclisi üyeleri şükrü Dumanlar, Ali Dönmez, Nurettin Yekeler, Melek Şen, Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İlçe Yönetim kurulu üyeleri dün saat 14.15’te Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf ve sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ tarafından karşılanan AK Partililer Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretlerde konuşan İlçe Başkanı Reşat Bahar, Pazar günü yapılacak olan seçimde herkesin sansığa giderek oy kullanmasını istedi. Ziyaretlerinin amacının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan  Cumhurbaşkanlığı  seçimlerinde destek verilmesini istemek olduğunu söyleyen Bahar, Erdoğan’ın seçimleri kazanması için bölgede olağan bir çalışma sergilediklerini söyledi.

BAŞBAKANI BELİRLEYECEK BİR SEÇİM DEĞİL

Sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere kahvehaneler, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istediklerini ifade eden Bahar, bu seçimin başbakanı belirleyecek bir seçim değil Türkiye’nin vizyon seçimi olduğunu ifade etti. Bahar “Türkiye’de ve dünyada kendini kanıtlamış,Başbakanımız Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasıdır.Bu nedenle Bu partilere oy vermiş kardeşlerimizden de oy istiyoruz. Ayrıca Ülkü Ocakları ve Alperen Ocaklarında desteklerini bekliyoruz. Bu Türkiye’nin seçimidir” dedi.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİLER

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ve S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat da 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10