Turizm çözüm raporu hazırlanacak

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yaz döneminde 300 bin nüfusa hizmet veren Saros Körfezi ile ilgili geniş kapsamlı bir "Turizm Çözüm Raporu" hazırlanacak. Önceki gün yapılan toplantıda

Bölgede Gündem 6.08.2014 14:08:00 0
Turizm çözüm raporu hazırlanacak

RAPOR HAZIRLANMASI KARARLAŞTIRILDI

Konuyla ilgili açıklama yapan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu yaz döneminde Saros Körfezi’ndeki işletmelerin yaşanan yoğunluğa rağmen verilen hizmet bakımından sınıfı geçtiğini fakat buna rağmen her yıl olduğu gibi bu sezonda bir takım kalıplaşmış sorunların göze çarptığını ifade ederek, bu sorunların aşılması ve çözüme kavuşturulması ile ilgili kapsamlı bir rapor hazırlayacaklarını ifade etti.

TATİL YAPANLARIN SAYISINDA ARTIŞ OLDU

Saros Körfezi’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da tatil yapanların sayısında artış olduğubu söyleyen Helvacıoğlu “Turizm, bölgemizin önemli geçim kaynaklarından biri olacaksa buna iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bu kapsamda odamız bünyesinde kurulan Turizm Komitemizile Saros Körfezi’ndeki en az beş sahil noktasında seri toplantılar yapmak üzere çalışmalara başladık.  Altyapıdan kiralamaya, çevre ve deniz temizliğinden ulaşıma kadar Saros Körfezi’ndeki tüm sorunları tespit ederek bu güne kadar hiç hazırlanmamış olan geniş kapsamlı bir çözüm raporu hazırlayacağız” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10