"Güzel hizmetlerin müjdecisi olacağız"

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay ve partililer, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili vatandaşlarla ve esnafla buluşmaya devam ediyor.

Tekirdağ 7.08.2014 11:50:00 0

BU DAVAYA KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ

Akçay, Yağcı, Bıyıkali  ve Aydoğdu Mahallesi’ne teşkilat mensuplarıyla beraber yaptığı ziyaretlerde vatandaşların ve çiftçilerin sorunlarını dinledi. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle beraber Türkiye’yi çok güzel günlerin beklediğini ileri süren Akçay “Biz de Tekirdağ teşkilatı olarak bu hak davaya katkıda bulunmak için mahalle mahalle, sokak sokak, tüm teşkilatlarımızla beraber gezeceğiz ve vatandaşlarımıza bu hak davayı anlatacağız.  Umuyoruz ki Tekirdağ’da halkımız en güzel sonuçla bu yarışı sonlandıracaktır” dedi.

TÜM TEŞKİLATLAR ÇALIŞIYOR

Tüm teşkilatların sahada olduğunu ifade eden Akçay “Bugün Süleymanpaşa teşkilatımız  Atlas pasajı ve Bayol pasajı esnafını geziyor. Ereğli teşkilatımız hemşeri derneklerini ziyaret ediyor. Ergene, Kapaklı teşkilatlarımız kahve ziyaretleri yapıyor. Çerkezköy teşkilatımız 53 araçlık bir konvoy oluşturdu ve dolaşıyor. Tek yürek olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacağımıza inanıyoruz. Durmadan bıkmadan yorulmadan yapılan bu çalışmaların hepsi bunun bir göstergesidir. Seçimlerden sonra da inşallah Tekirdağ'a çok güzel hizmetlerin müjdecisi olacağız” dedi.

Haber  Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10