Mandalı: Eğitime katkılarımız devam edecek

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'nden Milli eğitim Müdürlüğü'ne atanan Fatih Yüzüak'a hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Kapaklı 7.08.2014 15:28:00 0
Mandalı: Eğitime katkılarımız devam edecek

NE GEREKİYORSA YAPIYORUZ

Yüzüak'ı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, belediye olarak ilçede eğitim faaliyetlerinin en etkin şekilde devam etmesi için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyledi. Her yıl belediye tarafından okulların bakım ve temizliğinin yapıldığını söyleyen Mandalı, bunun yanı sıra okulların araç gereç ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve okullarda çevre düzenlemesi çalışması yaptıklarını ifade etti.

EĞİTİME KATKILARIMIZ DEVAM EDECEK

Başkan Mandalı, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nun da Belediye ve İl Özel İdaresi işbirliği ile yapıldığını anımsattı. Eğitim alanında yapılan yatırımların hiçbir zaman yeterli olmayacağını söyleyen Mandalı, yeni dönemde de eğitime katkılarının devam edeceğini belirtti.

KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Yüzüak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediyenin eğitim alanında yaptığı çalışmaların kendilerini memnun ettiğini dile getiren Yüzüak, Kapaklı’nın hızla büyüyen bir ilçe olduğuna dikkat çekti. Derslik sıkıntısı çekilmemesi için daha fazla çalışılması gerektiğini söyleyen Yüzüak, görev süresi boyunca gerek Kapaklı Belediyesi ile gerekse diğer kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışarak, ilçenin eğitim alanında ilerlemesine katkı sağlamak istediğini belirtti.

Haber / Emine LALE   

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10