Belediyeden özel insanlara özel gezi

Kapaklı Belediyesi, ilçede yaşayan 40 engelli vatandaşı, düzenlenen gezi kapsamında Çanakkale'ye gönderdi.

Kapaklı 7.08.2014 15:45:00 0
Belediyeden özel insanlara özel gezi

İSTEĞİMİZ GERİ ÇEVRİLMEDİ

 

Engelli vatandaşlar için Çanakkale Gezisi düzenlenmesi için Kapaklı Belediyesi’ne talepte bulunduklarını belirten Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan “Başkanımız isteğimizi kabul ederek, gezinin düzenlenmesi için gerekli çalışmaları başlattı” dedi.

 

HERKES GÖRMELİ

 

40 engelli vatandaş ile birlikte Çanakkale’yi gezdiklerini ifade eden Hayati Çakan, “Çanakkale’yi herkes görmeli ve Çanakkale ruhunu hissetmeli” dedi. Engelli vatandaşların Çanakkale gezisi sırasında oldukça duygulandığını belirten Çakan, gezinin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür etti.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da her zaman engelli vatandaşların yanında olacaklarını söyledi. Bir ülkenin huzurunun, onu oluşturan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlanabileceğini ifade eden Mandalı “Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecek” dedi.

 

HERKESE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

 

Nüfusun önemli bölümünü oluşturan engellilerin sorunlarına çözüm üretmek, toplumsal hayattaki etkinlik alanlarını genişletmek ve daha iyi hayat şartları sunmak herkese önemli sorumluluklar düştüğünü söyledi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10