"En iyi sağlık hizmeti veren hastanelerden biriyiz"

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, dün de Belediye Meclis Üyeleri Melek Şen, Ali Dönmez, Nurettin Yekeler, Dilaver Du

Çerkezköy 7.08.2014 16:18:00 0

4 BİN HASTAYA POLİKLİNİK HİZMETİ VERİLDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Necati Karaoğlu, hastanede geçen yıla göre poliklinik hizmetlerinde yüzde 70 artış olduğunu ve toplam 4 bin hastaya poliklinik hizmeti verdiklerini söyledi. Çerkezköy’ün nüfusunun her geçen gün arttığını ifade eden Karaoğlu, buna bağlı olarak poliklinikteki hasta sayılarının da arttığını belirtti. Yeni binanın 200 yatak kapasiteli olarak planlandığını ancak 280 yatağa kaçar çıkabileceğini ifade eden Karaoğlu yeni binanın hizmete girmesinin ardından son teknoloji ile donatılı yoğun bakım ve diyaliz ünitelerinin de hizmete gireceğini söyledi.

9 AMELİYATHANE OLACAK

Yeni hastane inşaatının devam ettiğini kaydeden Karaoğlu “Yeni binamız 8 bin 500 metrekare taban üzerine inşaatı başlanıldı.  4+7 katlı olacak ve 8+1 ameliyathane olacak. Yeni binamızın her şeyi dahil olmak üzere 50 milyonu bulacağını tahmin ediyoruz” dedi. Yeni binanın aynı zamanda Çerkezköy’de en büyük kamu yatırımı olacağını söyleyen Karaoğlu, yeni binamızda Ortopeti ameliyatı için de skopi denilen cihazın bulunacağını belirtti. Cihazın önümüzdeki günlerde hizmete sunulacağını belirten Karaoğlu, ayrıca yeni binada mr’ın da olacağını söyledi.

DIŞARIYA FAZLA SEVK YAPMIYORUZ

Hasta yoğunluğu nedeniyle hastaneye geçici görevle doktor talebinde de bulunduklarını ifade eden Karaoğlu “Çerkezköy Devlet Hastanesi olarak önceki yıllara göre dışarıya fazla hasta sevki yapmıyoruz. Ancak gerekli durumlarda dışarıya hasta sevki yapıyoruz” dedi. Karaoğlu, hastaneye yaptıkları cihaz desteği dolayısıyla da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimine teşekkür etti.

GURUR DUYUYORUZ

Yeni hastanenin 23 Nisan 2015 tarihine yetiştirileceğini de belirten Karaoğlu, 2015 yılında hastaneye baypass bölümünün de kurulacağını söyledi. Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin bölgede en güzel sağlık hizmeti veren hastanelerden biri olduğunu ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da hastanenin verdiği hizmetlerden memnun olduklarını söyledi. Bölgedeki hastaneler içinde en iyi sağlık hizmeti veren hastanelerden biri olmasından da gurur duyduklarını ifade eden Bahar “Bu hizmet görev yapan hekimlerimizin ve hastane personelinin özverili çalışmasının bir ürünü. Burada gördüğümüz kadarıyla herkes kendine düşen görevi en iyi şekilde yapma gayretinde” diyerek sağlık personellerini tebrik etti.

BÖYLE BİR ŞEY YOK

Çerkezköy’de AK Parti’nin seçimi kazanamaması dolayısıyla hastane inşaatını durduracağı şeklinde bir söylentinin yayıldığını ifade eden Bahar “Böyle bir şey kesinlikle yok ve söz konusu dahi değil. Hastane inşaatımız sizlerinde belirttiği gibi hızla devam ediyor ve belirlenen tarihe de yetiştirilmeye çalışılıyor. Ayrıca gençlik Merkezi inşaatımız devam ediyor. Biz halkımızı cezalandırarak değil ödül vererek buralara geldik” dedi. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve beraberindekiler, ziyaretin ardından devam eden hastane inşaatını inceledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10