Çerkezköyspor 8 Eylül'de top başı yapacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Çerkezköyspor, Emre Yazgın'ın ardından dün de sağ kanat mevkiine 44 Malatyaspor'da başarılı bir sezon geçiren, 3. Lig ve daha önce de Süper Ligâ€

8.08.2014 21:27:00 0
Çerkezköyspor 8 Eylül

Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Korkmaz dün saat 15.00’de kulüp binasında yaptığı haftalık basın toplantısında, Çerkezköy Belediyesi’nin ilçedeki spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılayarak destek vereceğini ve bu konuda da belediyeye taleplerini ilettiklerini söyledi.

LİG 19 EKİM’DE BAŞLIYOR

Yeni sezon hakkında açıklamalarda bulunan Korkmaz “Yeni sezon yaklaşıyor. Çarşamba günü ASK Başkanlığında kulüplere yönelik yeni sezon ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ligin başlama tarihi belli oldu. Ligler 19 Ekim tarihinde hayırlısıyla başlayacak ve ilk maçımızı oynayacağız. Lig ile ilgili kitapçık da hazırlandı ve kitapçıkta hangi maçın hangi sahada ve hangi saatte oynanacağı belirtiliyor” dedi.

BU YIL TRANSFERDE İNCE ELEYİP SIK DOKUDUK

 Başkan Ahmet Korkmaz, bu yıl transferde ince eleyip sık dokuduklarını ve kadroyu bu çalışmalar sonunda yeni transferlerle takviye ettiklerini belirterek, “Bu yıl transferde kadromuzu takviye ederken ince eledik ve sık dokuduk. Kadromuza aklı selim iş yapacak oyuncuları aldık. En son sol bek mevkiine 3. Ligde oynayan ve daha önce de takımımızda yer alan Emre Yazgın’ı kadromuza kattık. Bu gün itibariyle de sağ kanat mevkiine 44 Malatyaspor’da başarılı bir sezon geçiren, 3. Lig ve daha önce de Süper Lig’de oynayan Okan Yurttaş’ı da kadromuza katarak takımımızın gücüne güç kattık. Başka bir değişiklik olmadığı takdirde de transferi kapatacağız” dedi.

8 EYLÜL’DE TOP BAŞI YAPACAĞIZ

8 Eylül’de yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını da belirten Başkan Ahmet Korkmaz, “8 Eylül tarihinde topbaşı yaparak yeni sezonun startını vereceğiz. Bu sezon kurmuş olduğumuz kadromuzu tecrübeli arkadaşlardan meydana getirdik. Öncelik verdiğimiz tecrübeli kadro kurulması yönünde de başarılı olduk. Bu sezon kadromuzu kurarken öncelikli olarak sporcunun karakterini, ahlakını ölçerek gerçekleştirdik. Karaktersiz arkadaşlardan da kakımı arındırdık. Oluşturduğumuz kadro ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ SERGİLEYECEĞİZ

Başkan Ahmet Korkmaz, bu yıl oluşturdukları güçlü kadro ile her zamanki gibi lige iddialı gireceklerini ve başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek “Oluşturduğumuz kadroya güveniyorum. Önce bulunduğumuz Süper amatör ligde başarıyı hedefliyoruz. Sonra BAL’da başarılı olarak 3. Ligde yeniden yer almak için mücadele edeceğiz. Bu yıl oluşturduğumuz kadromuz BAL’dakinden çok daha iyi. İnşallah her hangi bir aksilik yaşamayız ve başarılara imza atacağız” diye konuştu.

BELEDİYEMİZİN DESTEK VERMESİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

Çerkezköyspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Korkmaz, açıklamasının sonunda da Çerkezköy Belediyesi’nin ilçedeki spor kulüplerine gerekli desteği vereceğini ve bu yönde ilk toplantıyı Çerkezköyspor ile yaptıklarını belirtti. Başkan Korkmaz, “Bugün belediyemizden gelen talep üzerine belediye Başkan Yardımcımız Atilla Can ile bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşme bizim için mutluluk verici oldu. Bugüne kadar belediyeye taleplerimizi hep biz ilettik. Bu konuda Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Başkan Yardımcısı Atilla Can’a belediyemizin spordan sorumlu belediye meclis üyesi Uğur Erem’e ihtiyaçlarımızın karşılanması yönündeki destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Yapılan görüşmede bizlerin nelere ihtiyacı olduğu soruldu ve biz de kulübümüzün ihtiyaçlarının neler olduğunu tek tek yazarak ihtiyaç listemizi kendilerine sunduk. Belediye olarak hiçbir kulübü mağdur etmeyeceklerini ve tüm kulüplere eşit mesafede olduklarını bize ilettiler. Biz de kendilerine memnuniyetimizi dile getirdik.” dedi.

ÇERKEZKÖY’DE SPORUN YAŞATILMASI ACISINDAN ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPIYORUZ

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, bu sezon Çerkezköyspor Kulübü olarak 9 kategoride mücadele vereceklerini de belirterek, “Çerkezköyspor olarak Çerkezköy’de sporun her dalının yaşatılması acısından üzerimize düşeni en iyi şekilde yapıyoruz. Amacımız gençlerimizi spora teşvik ederek kötü alışkanlıklardan korumak ve kurtarmaktır. Bu nedenle gençlerimize her zaman olduğu gibi yine kucak açtık ve açmaya da devam edeceğiz. Bu sezon Çerkezköyspor olarak ligde 9 kategoride  mücadele vereceğiz. Bu da Çerkezköyspor’un spora verdiği önemi göstermektedir. Bizim hiçbir şahıs ve kulüple işimiz yok. İlçemizde ve bölgemizde sporun ileriye gitmesi acısından mücadele ediyoruz” dedi. Başkan Korkmaz yeni sezonda mücadele edecek tüm spor kulüplerine de başarılar diledi.

FİKSTÜR ÇEKİMİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE YAPILACAK

Başkan Ahmet Korkmaz bir soru üzerine de fikstür çekiminin yapılmadığını ve önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi. Başkan Korkmaz, “Bazı takımların ligden çekileceği söyleniyor. Önümüzdeki günlerde durum netlik kazanacak ve fikstür çekimi yapılacak.” dedi. Başkan Ahmet Korkmaz 8 Eylül’de yeni sezon hazırlıklarına Büyükyoncalı’nın Bozoba mevkiinde ve Kızılpınar’ın Ağır Meşe mevkiinde başlayacaklarını ve her sezon olduğu gibi Bozoba ve Ağır Meşe’deki ilk sezon hazırlıkları sonunda her yıl olduğu gibi bu yıl da Bolu’da 10 günlük bir kamp çalışması yapacaklarını ifade etti. Başkan Korkmaz, bu yıl 1997 yaş ve üzeri takım kadrosunda 2 oyuncu bulundurulacağı bilgisini de verdi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10