Gündoğdu: 11 Ağustos'ta eski Türkiye olmayacak

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılarından Ali Yalçın'ın kayınvalidesi Nuriye Yalçın'ın cenazesi için geldiği Çerkezköy'de, Türkiyeâ??

Çerkezköy 8.08.2014 21:34:00 0
Gündoğdu: 11 Ağustos

YETKİLERİNİN TAMAMINI KULLANMADI

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sahip olduğu yetkilerin şimdiye kadar tamamını kullanmadığını ifade ederek “Şimdi beni seçerseniz bu yetkileri kullanacağım diyen bir aday var. Recep Tayyip Erdoğan. Eğer seçilirse bu yetkiyi de milletten almış olacak. Parlamentoya farklı şekillerde müdahale girişimlerini bitirmiş olacak. 10 Ağustos günü seçim yapılıyor, 11 Ağustos günü uyandığımızda eski Türkiye olmayacak” dedi.

MİLLET UYANDI

Gündoğdu, kamuoyu yoklamalarına göre yüzde 99,99 Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanacağını ifade ederek “17 şirketten sadece birisi Erdoğan’ın oyunu yüzde 49 gösterirken diğerleri yüzde 50’nin üzerinde gösteriyor. Ben artık bunu görüyorum. Bu millet geleceğini siyasi partilerden daha çok önemser hala geldi, uyandı” dedi.

ÜSLUP AÇISINDAN GÜZEL SAHNELERE ŞAHİT OLUYORUZ

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun aday gösterilmesi ile ilgili de konuşan Gündoğdu “Üslup açısından yerel seçimlerle kıyasladığımızda çok daha güzel sahnelere şahit oluyoruz. Ama siyaset kötülenerek, suya sabuna dokunmamak ve tarafsız olmak için aday olarak çıkmadı mı Ekmeleddin İhsanoğlu? Slogan neydi, ‘Ekmek İçin Ekmeleddin’. Doğuştan gelen can, mal, din, akıl, nesil emniyet gibi bu değerler korunmadığı sürece bunların olmadığı yerde ekmek olmaz” dedi.

BİR İDDİANIZ BİLE YOK

 Özgürlük olmadan ekmeğin olamayacağını söyleyen Gündoğdu “Abarta abarta ben başarılıyım diyorsunuz, ama Cumhurbaşkanı adayı olmak için bir iddianız bile yok. Bir forvet oyuncunuz bile yok. Bula bula Sisi’ye darbeci diyemeyen, Esed’e katil diyemeyen, dik duruş sergileyemeyen birini aday çıkarıyorlar. Ekmeleddin Bey Ana Muhalefet ve Yavru Muhalefet’in ortak adayı olarak getirilmedi mi? Türk Solu Dergisi ile çıkıyor. Arkasından Çanakkale Şiiri İstiklal Marşı’nın yerine geliyor” dedi.

ARKASINDA AYNI KİŞİLER VAR

Gündoğdu, “Gezi Parkı Eylemleri’nin ve 17 Aralık Operasyonları’nın arkasında kim varsa Ekmeleddin İhsanoğlu’nun arkasında da aynı kişilerin olduğunu düşünüyorum” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10