Uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezi ve ilçelerde meydana gelen kaçakçılık olayları ile mücadele kapsamında; Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlü

Tekirdağ 10.08.2014 14:31:00 0
Uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe

İŞYERİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

Ertuğrul Mahallesinde faaliyet gösteren bir işyerinde cinsel ve uyarıcı maddelerin bulunduğu istihbaratı alınması üzerine harekete geçen polis ekipleri, işyerinde yaptığı aramada 35 paket toz halinde cinsel uyarıcı, 49 paket sıvı cinsel uyarıcı, 10 paket cinsel uyarıcı kahve, 6 paket cinsel uyarıcı çikolata ele geçirdi. Konu ile ilgili olarak iş yeri sahibi hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet etmek suçundan yasal işlem yapılarak, adliyeye sevk edildi.

MÜCADELE DEVAM EDECEK

Aydoğdu Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen E.Y ve Y.G isimli şahısların İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Tekirdağ’a getireceği bilgisi üzerine de harekete geçen polis ekipleri, İstanbul yolu TOKİ kavşağında şüphelilere ait otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 10 paket (300 kullanımlık) bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen E.Y. ve Y.G. tutuklanarak cezaevine konuldu. Emniyet yetkilileri “Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızın güven ve huzurunu sağlamaya yönelik suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10