Spor salonu eski haline getirilecek

Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, Belediye Meclis Üyesi Ali Çalışkan, İlçe Spor Müdürü Metin Aysal ve Spor Salonlarından Sorumlu Ahmet Sarı ile birlikte İstasyon Mahallesi'ndeki Kapalı Spor S

Çerkezköy 12.08.2014 16:57:00 0
Spor salonu eski haline getirilecek

YENİDEN ELDEN GEÇİRİLECEK

300 bin TL’lik bir çalışma ile salonun tamamen yenilenerek hizmete açılabileceğini ifade eden Erem “Bu salonumuzu hizmete açmak için gereken çalışma yapılacak” dedi. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini spor salonuna çağıran Erem, belediyenin buradaki arazisinin ne kadar olduğunun belirlenmesi için ölçüm yapılmasını istedi.

 

 

BARINAKTA DA İNCELEME YAPTI

Salondaki çalışmaların yapılmasının ardından çevre düzenlemesi de yapılarak salonun yeniden kullanıma açılacağını söyleyen Belediye Başkan Vekili Uğur Erem, kapalı spor salonundaki incelemelerinin ardından üç yıl önce dönemin belediye başkanı Ali Ertem tarafından hizmete açılan ve Trakya’nın en büyük hayvan barınağı olduğu belirtilen Çerkezköy Belediyesi Hayvan Barınağı’nda da incelemelerde bulundu.

 

 

BU HALİNİ GÖRMEKTEN ÜZÜNTÜ DUYDUM

Hayvan barınağının kaderine terk edilmiş bir durumda olduğunu görmekten üzüntü duyduğunu ifade eden Uğur Erem, barınağın bir an önce yeniden elden geçirilerek her şeyi ile mükemmel bir duruma getirilmesi için talimat verdi. Hayvan barınağını çirkin görüntüden kurtaracaklarını dile getiren Erem “Burası Trakya’da olduğu gibi birçok il ve ilçemizde bulunmayan bir hayvan barınağı. Bir hayvan hastanesi olarak düşünülen barınakta bakımsızlık nedeniyle çirkin bir görüntü oluşmuş. Burayı eski haline getirmek için gereken çalışmaları yapacağız” dedi.

TALEP İNCELENDİ

Çerkezköy Avcılar ve Atıcılar Derneği yönetiminin de Hayvan Barınağında av köpekleri için  özel bir barınak yapılması talebinde bulunduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem, bu talebi incelediklerini ve av köpekleri için uygun bir barınak yapılmasını istediklerini söyledi. Barınak görevlileri de barınakla ilgili “Burada 90 köpek bulunuyor. Bunların sağlık kontrolleri başta olmak üzere bakım ve diğer tüm ihtiyaçları karşılanıyor” bilgisini verdi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10