19 çift dünya evine girdi

24.Hayrabolu Ayçiçeği Festivali kapsamında düzenlenen toplu sünnet töreninde 44 çocuk sünnet ettirilirken, yine festival kapsamında toplu nikah töreninde 19 nikahsız yaşayan çifte nikah kıyıldı.

Hayrabolu 15.08.2014 15:36:00 0
19 çift dünya evine girdi

44 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

Toplu sünnet töreninde konuşan Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, başvuruda bulunulan çocukların sünnet işlemlerinin daha önceden gerçekleştiğini belirterek “Alınan başvurular sonucunda 44 çocuğumuzun sünnet işlemlerini Hayrabolu Devlet Hastanelerinde hijyenik bir ortamda gerçekleştirdik. Çocuklarımıza kıyafetlerinin yanı sıra bu törenle de kendilerine hediyelerini verdik” dedi. Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, sünnet olan çocuklara altın hediye etti. Ayrıca İlçe Müftülüğü tarafından Hasan Bey Camiinde Sünnet Mevlidi okutuldu. Cami çıkışı vatandaşlarımıza pilav ve ayran ikram edildi.

 

 

ALTIN HEDİYE ETTİ

24. Hayrabolu Ayçiçeği Festivalinde Belediye Başkanlığınca düzenlenen toplu nikah töreninde 19 nikahsız yaşayan çifte nikah kıyıldı. Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu Ayçiçeği Festivali kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da toplu nikah töreni düzenlediklerini belirterek “Amacımız resmi nikâh kıymaya vakit bulamamış,  yardıma muhtaç vatandaşlarımızın nikahlarını yaptık. Bu yılda başvuruda bulunan 19 çiftimizin nikâhlarını kıydık. Bende kendilerine birer gramlık altın hediye ettim. Toplu nikah geleneğini gelecek yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu çiftlere altın hediye etti.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10