Motokros yarışlarından derecelerle döndüler

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun her yıl düzenlediği Motokros Şampiyonası, önceki gün 24. Ayçiçeği Festivali etkinlikleri kapsamında Hayrabolu Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Çerkezköy 18.08.2014 19:40:00 0
Motokros yarışlarından derecelerle döndüler

35 SPORCU KATILDI

Şampiyonada yerli ve yabancı 35 sporcu yarıştı. Hayrabolu Göleti mevkisindeki motokros parkurunda yapılan yarışlara seyirciler büyük ilgi gösterdi. Nefes kesen yarışmada, MX1'de Sinan Menun,MX2'de Shevki Shevkiev, MX2 Junior'da Asrın Rodi Pak, MX3’te Alper Baysal, Veteranlarda Koray Unsal, 85 cc'de Can Öncü ve 65 cc’dE Deniz Öncü birincik elde etti. Dereceye giren sporculara ödülleri, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz tarafından verildi.

 

 

ÇERKEZKÖY’Ü TEMSİL ETTİLER

Yarışmaya Çerkezköy’den de Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okuyan ve Başkan Yardımcısı Gökhan Güzelay katıldı. Pek çok yarışma ve turnuvada Çerkezköy’ü başarıyla temsil eden sporculardan Mehmet Okuyan, yarışmada 3.olurken, Gökhan Güzelay ise 2.oldu.

BU YARIŞMALARA EV SAHİPLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ

Hayrabolu’daki motokros yarışmasında Çerkezköy’ü temsil etmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Güzelay ve Okuyan “Yarışmaya Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü adına 2 kişi katıldık. Kendi gruplarımızda derece almaktan mutluluk duyduk. Çerkezköy’de motokros sporunun gelişmesi için çaba gösterdiklerini ifade eden Güzelay ve Okuyan “Hayrabolu’da olduğu gibi Çerkezköy’de de bir motokros alanı olmasını ve bu gibi yarışmalara Çerkezköy’de ev sahipliği yakmak istiyoruz” dedi. Güzelay ve Okuyan, yarışma için kendilerine mekanik destek sağlayan Çerkezköy Motosiklet İhtisas Spor Kulübü sporcusu Aydın Kafalı’ya da teşekkür etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10