Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde son teknoloji

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yakup Çağ, her geçen gün yeni teknolojiler ve bilimsel çalışmalarla gelişme gösteren, Videoskopik (Endoskopik-Laparoskopik) ve Minimal invaziv (karın ön duv

Çerkezköy 19.08.2014 10:19:00 0
Çerkezköy Devlet Hastanesi

HER KOŞULDA UYGULANABİLİR HALE GELDİ

Ameliyat sırasında, kullanılacak aletlerin az olmasının, hastanın enfeksiyon kapma riskini minimum düzeye indirirken, daha az kesinin açılmasının iyileşme sürecini hızlandıracağı gibi ameliyat sonrası ağrıları da en aza indirgeyerek hastanın günlük hayatındaki faaliyetlerine dönüş süresini oldukça kısalttığını ifade eden Çağ “Bu sebepledir ki, açık ameliyatlara göre üstünlükleri ve avantajları nedeniyle Videoskopik Cerrahi (kapalı ameliyatlar) hızla artmış ve her koşulda uygulanabilir hale gelmiştir” dedi.

 

 

ÇERKEZKÖY’E DE ALINDI

Gelişen teknoloji gereği olarak Tekirdağ’da tıbbi cihaz teknoloji alt yapısını güçlendirdiklerini ifade eden Çağ “Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde faaliyet gösteren ve daha önceden kapalı ameliyatların yapıldığı Tekirdağ, Muratlı, Çorlu ve Çerkezköy Devlet Hastanelerimize üst düzey olmak üzere, ayrıca kapalı ameliyatların yapılmadığı diğer tüm hastanelerimize de son teknoloji videoskopik ameliyat cihazları kazandırılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.

DAHA ETKİN CERRAHİ İMKANI

Çağ, bu teknolojik cihaz yatırımları ile birlikte başta Tekirdağ olmak üzere tüm Trakya Bölgesi halkına kapalı yöntemle Genel Cerrahi, Kadın Doğum, Üroloji ve Ortopedi başta olmak üzere ilgili diğer branşlarda daha etkin ve kaliteli cerrahi tedavi imkanı verildiğini ifade etti.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10