Taşıyıcılardan kriz toplantısı

Tekirdağ 1.nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Ali Rıza Eti ile birlikte halen faal olan 350 kamyoncu esnafının son günlerde devlet limanı olan TDİ limanında tamir tahliye fiyatlarının

Tekirdağ 19.08.2014 14:44:00 0
Taşıyıcılardan kriz toplantısı

EKONOMİYİ OLUMSUZ YÖNDE ETKİLİYOR

Geçtiğimiz aylarda TDİ Bölge Müdürlüğü’ne yönetim kurulu olarak müracaatta bulunduklarını söyleyen başkan Ali Rıza Eti; “Tamir, tahliye ton fiyatlarının yüksek olmasından dolayı Tekirdağ limanı şu an çalışamaz durumda olduğundan kooperatif ortakları işsizlik krizi yaşıyor. Dolayısıyla sanayi esnafı ve Tekirdağ ekonomisi olumsuz yönde etkilenmektedir” dedi.

İLGİLENMELERİNİ BEKLİYORUZ

Kooperatifin daha önce çalıştığı büyük firmaların anlaşmaları olduğu halde TDİ limanı bölge müdürlüğü tarafından fiyatların düşürülmemesi sebebiyle gemilerin başka limanlara gittiğini söyleyen Eti “Bu durumun biran evvel çözüme kavuşturulması. Özelleştirme idaresi tarafından ihalesi yapılmayan TDİ limanının ihalenin sonuçlanması ve Tekirdağ da ki limanın daha işler hale getirilmesi için başta valimiz Ali Yerlikaya ve Milletvekillerimizin konuyla yakından ilgilenmelerini bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10