Çerkezköy'de Zafer Bayramı'nda Taekwondo şöleni

Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Kapalı Spor Salonu'nda birinci uluslar arası Taekwondo Şampiyonası düzenleyeceği belirtildi. Şampiyonaya toplam 300 sporcunun katılması bekleniyor. Å?

19.08.2014 15:22:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Haber- Çerkezköy’de 30 Ağustos’ta Uluslar arası Tekwando şampiyonası yapılacak

ŞAMPİYONAYA ,  UKRAYNA, AZERBAYCAN VE İRAN ‘DA KATILACAK

Çerkezköy Belediyesinin bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramında bir ilke daha imza atarak il kez uluslararası Taekwondo Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.Konu ile ilgili açıklama yapan Güzel Spor Kulübü Başantrenörü Bilal Güzel “ Çerkezköy Belediyemiz bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramında ilçemizde yeni bir etkinliğe imza atarak Uluslararası Taekwondo Şampiyonası gerçekleştirecek.Şampiyonaya ülkemizden  İlçemiz dahil olmak üzere 7 ilin Taekwondocuları ile Azerbaycan, Ukrayna ve İran’dan toplam 300 sporcu katılacak.Bu konuda çalışmalar hızla devam ediyor.Şampiyonayı düzenleyen Çerkezköy Belediyemize bu güzel organizasyon için çok teşekkür ediyoruz.Biz Çerkezköylü Taekwondocular olarak bu şampiyonada da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek dereceler elde etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

 GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLACAK

Çerkezköy belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can’da 30 Ağustos’ta gerçekleşecek olan şampiyona için çalışmaların hız sürdürüldüğünü ve organizasyonun Trakya bölgesinde bu spor dalında gerçekleşecek ilk uluslar arası bir şampiyona olacağını ve organizasyonunda eksiksiz gerçekleşmesi için hazırlıkların titizlikle sürdürüldüğünü  ve  bu konuda Başkan Vahap Akay’ın izin dönüşü gerekli açıklamaları detaylı şekilde yapacağını belirtti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10