İş başa düştü

Çerkezköy'de, çöp araçlarının semtlerine uzun aralıklarla uğramasından şikayet eden Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakini kadınlar, 'İş başa düştü' diyerek, sokaklarınÄ

Çerkezköy 19.08.2014 15:42:00 0
İş başa düştü

 

SEÇİMLERDEN SONRA ADETA HER ŞEY DEĞİŞTİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Yetim Sokak ve Özge Sokak sakinleri, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çöp araçlarının ve temizlik görevlilerinin sık ve düzenli bir şekilde semtlerine geldiğini belirterek, “Seçimlerden sonra adeta her şey değişti. Çöp araçları ve temizlik görevlileri neredeyse semtimize hiç uğramaz oldu. Çöplerin birikmesi yüzünden hem sokaklarımız çöp içinde kaldı hem de çevreye yayılan kokudan evlerimizde dahi oturamaz olduk” diye konuştu.

 

 

KAPIMIZIN ÖNÜNÜ KENDİMİZ TEMİZLİYORUZ

Ortaya çıkan çöp problemi karşısında hem soruna geçici çözüm getirmek hem de yetkililerin dikkatini çekebilmek amacıyla böyle bir eylem yapmaya karar verdiklerini ifade eden Yıldırım Beyazıt Mahallesi Yetim Sokak ve Özge Sokak sakini kadınlar, “Biz de sonunda iş başa düştü diyerek elimize süpürgelerimizi alıp kapımızın önünü temizlemeye koyulduk. Umarız, yetkililer bu sorunumuzu en kısa sürede görürler ve konuya kalıcı bir çözüm üretirler” ifadelerini kullandı.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10