Atatürk Kupasında heyecan devam ediyor

18 Ağustos Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Saray ilçesini ziyaretinin 77. yıldönümünü dolayısı ile tertip edilen Atatürk Kupası Maçları çekişmeli maçlara sahne oluyor.

Bölgede Gündem 20.08.2014 15:55:00 0
Atatürk Kupasında heyecan devam ediyor

BAŞARILAR DİLEDİ

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 18 Ağustos 1937 tarihinde Saray ziyaretinin anısına düzenlenen ve Saray Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen 18 Ağustos Atatürk Kupası Halı Saha Turnuvası, dün akşam Saray Belediye Stadı’nda oynanan karşılaşmalar ile başladı.

Saat 20.30’da yapılan seremoni ile başlayan Turnuvada açılış konuşmasını emekli eğitimci Levent Köksalan yaptı. Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Atatürk Kupası’nda bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Köksalan, “Bu anlamlı turnuvaya katılan tüm takımlardan turnuvanın adına yakışır bir centilmenlik içinde mücadele etmelerini bekliyorum. Hiçbir olumsuz durum yaşamadan başarılı bir şekilde bu turnuvayı tamamlayacağımıza inanıyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

SANTRA VURUŞUNU YAPTI

Köksalan’ın ardından konuşmasını yapan Saray Belediye Başkan Yardımcısı Arif Naci Öngören turnuvaya katılan takımlara başlarılar dileyerek, Centilmence ve seyircilerin keyif aldığı bir turnuva geçirmeyi temenni ediyorum” dedi. Öngeren konuşmasının ardından santra vuruşunu yaparak turnuvanın açılışını gerçekleştirdi. Turnuvanın açılış karşılaşmasında Mahşerin Atlıları ile Osmanlı Fedaileri karşı karşıya geldi. Rakibine göre daha etkili bir oyun sergileyen Mahşerin Atlıları, rakibini 4-1’le geçerek üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

FARKLI GALİP AYRILDI

Gecenin ikinci mücadelesinde ise Toytoğlu Pastaneleri ile Safaalan Avcılar karşı karşıya geldi. Rakibini gol yağmuruna tutan Toytoğlu Pastaneleri, karşılaşmayı da 9-3 kazanarak turnuvadaki iddiasını ortaya koymuş oldu. İkinci gün ise üç karşılaşma oynandı. Günün ilk karşılaşmasında Güngörmezspor ile Özyıldırımspor karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Özyıldırımspor bulduğu goller ile öne geçmesini bildi. Güngörmezspor ise istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Kalan dakikalarda arka arkaya goller bulmaya devam eden Özyıldırımspor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrılmasını bildi.

BÜYÜK ÇEKİŞMEYE SAHNE OLDU

Günün ikinci maçı ise büyük çekişmeye sahne oldu. Kurtdere Mahallesi maçın başında öne geçerken, ilerleyen bölümlere doğru Pazarcık Mahallesi bulduğu golle beraberliği yakaladı. Rakibi karşısında daha etkili bir oyun ortaya koyan Kurtderespor kalan dakikalarda kalesinde bir gol görmesine rağmen rakip fileleri iki kez sarsarak karşılaşmadan da 3-2 galibiyet ile ayrıldı. Günün son maçında ise Yaylacı İnşaat ile Hakan Bobinaj karşı karşıya geldi. Maçın ilk devresinin Yaylacı İnşaatspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde Hakan Bobinaj bulduğu golle beraberliği yakaladı. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın kalan  dakikalarında bir gol daha bulan Yaylacı İnşaat karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak lige galibiyet ile başladı.

Haber Merkezi 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10