PTT Müdürü Arslan, Esenyurt'a atandı

Çerkezköy'de 8 yıldır Çerkezköy PTT Müdürlüğü görevinde bulunan Ali Arslan, İstanbul Esenyurt'a tayin oldu. Ali Arslan'dan boşalacak PTT Çerkezköy Müdürlüğü'ne ?

Çerkezköy 21.08.2014 12:09:00 0
PTT Müdürü Arslan, Esenyurt

ÇERKEZKÖY’DE ÇOK İYİ İLİŞKİLER KURDUM

İstanbul Esenyurt PTT Müdürü olarak atanan Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan 8 yıldır görev yaptığı Çerkezköy’de çok iyi ilişkiler kurduğunu ve PTT hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi için üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığını belirtti. Arslan, “Bir sanayi kenti olan Çerkezköy’de hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur oldu. 8 yıldır hizmet verdiğim bu sanayi kantinde PTT hizmetlerinin en üst düzeyde olması için üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Her ne kadar Esenyurt’a atanmış olsam da orada görev yapacak olsam da Çerkezköy’den kopmayacağım.” dedi.

BEN DE ARTIK BİR ÇERKEZKÖYLÜYÜM

Çerkezköy’de görev yaptığı 8 yıl içinde Çerkezköy halkıyla çok iyi diyalog içinde olduğunu ifade eden Arslan “Her kesimle çok iyi ilişkiler kurdum. Çerkezköy Türkiye’nin 81 ilini en iyi temsil eden bir yer. Aynı zamanda huzurlu bir kent. Herkesin aş ve iş sahibi olduğu bir kent. Bu kentte hizmet etmek biz kamu görevlileri için bir onurdur ve bu onuru ve gururu ben yaşadım. Çerkezköy’de PTT hizmetlerinin en iyi şekilde verilmesi yönünde açtığımız yeni şubeler bunun en iyi göstergesidir. Çerkezköy’ü ve Çerkezköylüleri unutmayacağım. Ben de artık bir Çerkezköylüyüm” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10