ALS kampanyasına bir destek de Çerkezköy'den

ALS hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için dünyada baş gösteren ve ülkemizde her geçen dakika yaygınlaşan, sosyal medyanın yeni fenomeni haline gelen buzlu su kampanyasına Çerkezköy de

Çerkezköy 21.08.2014 15:05:00 0
ALS kampanyasına bir destek de Çerkezköy

KARAGÖZ VE YILMAZ’A MEYDAN OKUDU 

Çerkezköy’ün renkli simalarından Akın Emlak’ın sahibi Hüseyin Akın dün saat 13.00’de Atatürk Caddesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’na çıkarak ALS hastalığına dikkat çekmek adına içi buzla dolu bir kova suyu kafasından aşağı boşaltarak kampanyaya Çerkezköy’den destek veren ilk kişi oldu. Akın, suyu kafasından aşağı dökmeden önce Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı olan Serkan Karagöz’e ve Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yılmaz Bulut’a belediye meydanında meydan okudu.

 

 

KAMPANYAYA DESTEK VERDİ

Onlarca kişinin şaşkınca bakışları arasında öğlen sıcağında buzlu suyu başından aşağı döken Akın “Ben de Çerkezköy’de yaşayan bir kişi olarak dünyada ve ülkemizde toplumsal duyarlılık adına bu kampanyaya katılma kararı verdim. Bunu evimde veya başka bir yerde yapmak yerine meydan okumak meydanda olur düşüncesi ile Çerkezköy Belediye meydanında ve dünyaya meydan okuyan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtı önünde yapmayı uygun gördüm. Kampanyanın doğasında ve devamı olan davetlere katılmanın önemini binayen Çerkezköy’ün iki tanınmış simasını kampanyaya destek vermeye davet ettim. Umarım bu arkadaşlarda bu çağrıya ve kampanyaya duyarsız kalmazlar” diyerek Güneşler Otel’den alınan on kiloluk buz dolu kovayı Atatürk anıtı önünde Karagöz ve Yılmaz’a yaptığı meydan okumanın ardından başından aşağı dökerek dünyada ALS çılgınlığına dikkat çekmek ve farkındalık kampanyasına Çerkezköy’den ilk destek veren kişi oldu.

Haber / Faik Onur KAYA

 

   

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10