Sokak köpekleri kısırlaştırılacak

HAYTAP Bölge Temsilcisi Ege Sakin İpsala Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Kerman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu .

Bölgede Gündem 21.08.2014 16:03:00 0
Sokak köpekleri kısırlaştırılacak

TÜRKİYE’NİN EN İYİ BARINAĞI OLACAK

Ziyarette konuşan Sakin, İpsala’nın barınağımım fiziki koşulları olarak Trakya hayvan barınaklarının en iyisi olduğunu ifade ederek “Barınağın yönetiminde eksikleri olduğundan dolayı sıkıntılar var bu sıkıntılar çok basit yöntemlerle aşılabilir. İpsala Belediyesi Köpek barınağı şartlar düzeldiğinde değil Trakya’nın Türkiye’nin en iyi barınağı olacak. Belediye başkanımızla görüştük olumlu düşündüğünü gördük. Önümüzdeki günlerde kısırlaştırmalar yapacağını söyledi. Bizde Hayvan Hakları olarak kısırlaştırma, veteriner hekim ve diğer konularda Belediyeye destek vereceğiz” dedi.

HASTA OLANLAR TEDAVİ ALTINA ALINACAK

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman da ilçede bulunan sahipsiz köpeklerin kısırlaştırılarak küpe takılacağını, hastalıklı olan köpeklerin ise toplanarak barınağa götürüleceğini ifade ederek “Belediye imkânlarımız ve HAYTAP yetkililerimizin de bize vereceği desteklerle köpekleri kısırlaştırarak ve kulağına küpe takarak mevcut yaşamına bırakacağız. Hastalıklı ve saldırgan köpeklerimizi de burada tedavi altına alarak iyileşmelerini sağlayacağız” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10