Kapaklıspor yeni sezona merhaba dedi

Tekirdağ Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Faruk Kuzu nezaretinde başladı. Haftanın beş günü 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleştirilen antrenm

21.08.2014 16:04:00 0
Kapaklıspor yeni sezona merhaba dedi

Çerkezköy Haber- Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor 2014-2015 sezonunun startını yaptığı ilk antrenmanla verdi.

SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon oynadığı 18 karşılaşmada 14 galibiyet iki beraberlik ve iki mağlubiyet ile sezonu 44 puanla Sitespor’un ardından ikinci sırada tamamlayarak Süper Amatör Lige yükselen Kapaklıspor 2014-2015 sezonu hazırlıklarına başladı. Kapaklı Sahası’nda yapılan ve 25 futbolcunun katıldığı yeni sezonun ilk idmanını Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş, Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz ve Yönetim Kurulu üyeleri de izledi.

GÜNDE TEK ANTRENMAN

Kapaklıspor futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı. Teknik sorumlu Faruk Kuzu ve antrenör yardımcısı Abdullah İşar ilk antrenmanda futbolcuları yormadı. Saha etrafında düz koşu yapan takım ardından açma germe çalışması yaptı. Bu arada Sarı Lacivertliler çalışmalarını Kapaklı Şehir Stadyumunda yapacak. Günde tek antrenman yaparak yeni sezona hazırlanacak olan takım haftanın beş günü saat 19.00-21.00 saatleri arasında çalışma yapacak.

“İYİ EKİP OLACAĞIZ”

Sarı Lacivertli kulüp, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk çalışmasını kendi tesislerinde yaptı. Antrenör Faruk Kuzu hedeflerinin yeni sezonda üst sıralar olduğunu kaydetti. Kuzu:”  Bugün itibariyle yeni sezon hazırlıklarımıza başladık.  Yeni sezonun bizler için, futbolcular için ve tüm takımlar için hayırlı olmasını diliyoruz. Tabi ki hiçbir takım hedefsiz değil, bizimde hedefimiz bu sene Bölgesel Amatör Lig olacak. Yeni sezon öncesi iyi oyuncuları aramıza kattık. Belki kadromuza iki yada üç oyuncu katabiliriz. Oyuncuların bize vereceği ışıkla beraber Kapaklıspor’u inşallah iyi yerlere götüreceğiz. Bu konuda inançlıyız, azimliyiz. Teknik ekip olarak yardımcı antrenör Abdullah İşar ile çalışıyoruz. Aramızda deneyip bakacağımız oyuncularda var. Onlardan da bir iki tane oyuncu aramıza katabiliriz. İnşallah iyi bir ekip olacağız” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kapaklı Şehir Stadyumunda futbolcular ve teknik kadro ile bir araya gelen Kapaklıspor Başkanı Adem Yavaş hedeflerinin; teknik ekibi, yöneticisi ve futbolcusuyla kolej havası içerisinde bir takım oluşturmak olduğunu kaydetti. Yavaş “ Kapaklıspor olarak 2014-2015 sezonunda Süper Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Bu yılda başarı hedefimizi ortaya koymak suretiyle iyi bir transfer yaptığımıza inanıyoruz. Yüksek ahlaklı, disiplinli futbolcularımızla kolej havası içerisinde bir takım oluşturduk. Tabi ki başarı hedefimizdir. Şampiyon olma hedefimizi her zaman ortaya koymuşuzdur. Yeni sezonda inşallah çok daha üst noktalarda şampiyonluğa oynayan bir takım olacağız. Kulüp olarak amacımız, gençlerimizi spora yönlendirerek önlerini açmak, futbol branşında büyük takımlara ve Türk sporuna faydalı sporcular yetiştirmektir.İnşallah bu dönem de böyle olacaktır.Başta teknik direktörümüz olmak üzere, yöneticilerimize ve futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Rabbim, kazasız ve belasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin” dedi.Daha sonra, takımın ilk antrenmanını izleyen Başkan Yavaş, futbolcular ile bir süre sohbet etti.

“BAL İSTİYORUZ”

Kulübün Başkan Yardımcısı Seçkin Dilsiz, istedikleri hedefleri ulaşmak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirterek, yeni sezonun Türk futboluna hayırlı olmasını temenni etti.Sezonu yeni hoca ve yeni transferlerle açtıklarını kaydeden Dilsiz “ Geçen sezondan birçok oyuncumuz da kadromuzda yer alıyor. Hedefimiz her zaman ki gibi şampiyon olmak ve Bölgesel Amatör Ligi’ne takımızı çıkarmak.  Bütçemize göre hareket edip, ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Dış transferde en az 6 futbolcu takıma takviye edeceğiz. Geçen sezon başarılı bir sezon geçirdik ve ligi ikinci bitirip Süper Lige yükseldik. Kadromuzun iskeleti duruyor. Amacımız Kapaklı’yı  sportif alanda daha da ileriye taşımak. İnşallah bu sezon şampiyon olarak bir üst lige yükseleceğiz" diye konuştu. 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10