7 bin okul müdürü görevden alındı

Milli Eğitim Bakanlığı, 4 yılını dolduran okul müdürlerinin görevine son verdi. 4 yılını doldurmuş toplam 16 bin okul müdüründen Çerkezköy'den 7, Kapaklı'dan 3 okulun müdürÃ

Çerkezköy 22.08.2014 14:17:00 0
7 bin okul müdürü görevden alındı

PUAN SİSTEMİ GETİRİLDİ

Bünyesinde toplam 40 bin okul müdürü bulunan Milli Eğitim Bakanlığı, okul müdürleri için yeni sistem getirdi. 4 yılını dolduran 16 bin okul müdürü için okulun en kıdemli öğretmeni, kıdemi en az olan öğretmeni, okul aile birliği üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti değerlendirme yaptı, puan verdi. Bu değerlendirmeler sonucunda puanı 75'in altında alan kalan 7 bin okul müdürünün görevine son verildi.  Bu okul müdürleri öğretmenliğe geri dönecek.

ÇERKEZKÖY’DE 7 OKUL MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI

Yeni  sistem ile Çerkezköy ve Kapaklı’da da toplam 10 okul müdürü görevden alındı. Okul Aile Birliği Başkanı, Öğrenci temsilcisi, okulun en kıdemli iki öğretmeni, İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürleri’nin yer aldığı komisyonun yaptığı puanlamanın ardından puanların 75’in altında kalan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Müdürü Mustafa Türk, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar, 75. Yıl Ortaokulu Müdürü Burhan Açıkgöz, Raif Dinçkök Okul Müdürü Mervan Yıldız, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Musa Dinç, Nurullah Narin Okulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül ile Cumhuriyet Okul Müdürü Nurettin Oylum müdürlükten alınırken, Kapaklı’da da Kapaklı Gazi Müdürü Murat Öz, İrfan-Fatma Mandalı Okulu Müdürü Ayşe Durgut ile Sanayiciler Okul Müdürü Ahmet Öner müdürlükten alındı.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10