Eşkinat: Eşsiz bir sahil yapmak istiyoruz

Sahil projesi için Çanakkale'de incelemelerde bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Süleymanpaşa'ya eşsiz bir sahil şeridi yapmak istiyoruz" dedi.

Bölgede Gündem 22.08.2014 15:51:00 0
Eşkinat: Eşsiz bir sahil yapmak istiyoruz

İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

 Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi’nin kardeş belediyesi Çanakkale’nin Kepez Belediyesi ile Çanakkale Belediyesi’ni ziyaret etti. İncelemelerde bulunmak üzere Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Özel Kalem Müdürü Cihat Akçakaya ve Süleymanpaşa Belediyesi personelleri ile birlikte Çanakkale’yi ziyaret eden Eşkinat, ilk olarak Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ı ziyaret etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Kepez Belediyesi’nin kaynak kullanımı, denetimleri, sahil ve çevre düzenlemeleri ile iki belediye arasında yapılacak işbirlikleri görüşüldü.

SAHİL ŞERİDİNİ İNCELEDİ

Başkan Eşkinat, beraberindekilerle birlikte Kepez Belediyesi ziyaretinin ardından Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti. Süleymanpaşa’ya eşsiz bir sahil şeridi yapmak istediklerini belirten Başkan Eşkinat, Çanakkale sahilinin oluşumu hakkında bilgi alıp yasal süreçleri ve planlarını inceledi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise Süleymanpaşa Belediyesi’ne her zaman destek olacaklarını söyledi. Ziyaretlerin ardından Eşkinat ve beraberindeki heyet Çanakkale sahil şeridini inceledi. 

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10