Çerkezköyspor savunmayı sağlama aldı

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Çerkezköyspor 2014-2015 sezonunda savunmada sıkıntı çekmemek için geçtiğimiz sezon K

22.08.2014 17:49:00 0
Çerkezköyspor savunmayı sağlama aldı

Çerkezköy Haber- Geçen sezon düştüğü Bölgesel Amatör Lige 2014-2015 sezonu sonunda tekrar yükselmek isteyen Çerkezköyspor savunmasını sağlama aldı.

BALDA 57 MAÇA ÇIKTI

2014-2015 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Çerkezköyspor’da yeni sezon hazırlıklarını transfer çalışmaları ile sürdürüyor. Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon Keşansporda başarılı bir sezon geçiren 24 yaşındaki savunma oyuncusu Tahir Balpınar’ı kadrosuna kattı. 2001 yılında Atışalanıspor ile futbola başlayan, altı sene bu takımda başarılı bir kariyer geçirdikten sonra 2008 yılında Keşanspor’a transfer olan savunma oyuncusu Balpınar 2010 yılında ise Yeni Çanspor’a transfer oldu. 2011 ve 2012 yılları arasında Kırklareli Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor’a transfer olan oyuncu geçtiğimiz sezon ise Keşanspor’da sezonu tamamlamıştı. Başarılı oyuncu Bölgesel Amatör Lig’de 57 karşılaşmaya çıktı.

“LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ”

İmza törenin ardından açıklama yapan savunma oyuncusu Tahir Balpınar hedefleri olan büyük bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade ederken: " Bu sezon teknik heyet ve takım arkadaşlarımla birlikte bende Çerkezköyspor’u eski gücüne kavuşturmak için elimden geleni yapacağım, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Böyle bir camiaya gelmekten son derece mutluyum. Başkanımız ile transfer görüşmesi yapıp anlaşmamak olanaksızdır. Bu sezon göstereceğim performans ve takım arkadaşlarımız ile birlikte Çerkezköyspor’u layık olduğu yere getireceğiz" dedi.

“OYUNCU BAŞARILI OLACAKTIR”

Yeni sezon öncesi başarılı bir takım kurmak için çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Bu yıl Süper Amatör Liginde başarılı olarak tekrar Bölgesel Amatör Lige yükseleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Tahir üç sezondur takımımıza karşı mücadele den rakiplerimizin önemli bir stoper mevki oyuncusuydu.Bu sezon olmazda olmaz hedefimiz olan Bölgesel Amatör Liginde tekrar mücadele edebilmemiz için birbirinden kaliteli oyuncuları bünyemize katıyoruz.Tahir kardeşimiz performansı ve kalitesiyle bize katkı sağlayacaktır.Bu transferin takımımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10