Kermesin geliri öğrenciler yararına kullanılacak

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı ve Celal Yılmaz ile birlikte önceki gün saat 14.00'de Akarçeşme Öğrenci Yurdunun kermes açılışına katıld

Malkara 24.08.2014 11:36:00 0
Kermesin geliri öğrenciler yararına kullanılacak

KARŞILIĞINI DAHA GÜZEL BİR ÜLKE İLE ALACAĞIZ

Açılışta konuşan Malkara Kaymakamı Mahmut Halal “Kermesin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu yurtlar Malkara'daki eğitim öğretim düzeyine olumlu katkıda bulunur” dedi. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise; “Eğitim meşalesine yaktıkları her bir ışık için için Akarçeşme Öğrenci Yurduna teşekkür ediyorum. Umuyorum ki gelecekte de eğitime harcanan bu emeğin bu çabanın karşılığını daha güzel bir ülke ile alacağız. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyor, kermesin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

PAZARA KADAR AÇIK KALACAK

Malkara İlçe Kaymakamı Mahmut Halal, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin kermes açılışınıgerçekleştirdi. Düzenlenen kermeste öğrencilerin ve velilerin hazırladığı yiyecekler, içecekler, kuru gıda ürünleri,  bay-bayan kıyafetleri, ayakkabılar, hediyelik eşyalar, çeyiz eşyaları, tekstil ürünleri, halkın satışına sunuldu. Kermesten elde edilecek gelirle öğrencilere yardımda bulunulacağı ve kermesin 31 Ağustos pazar gününe kadar hizmet vereceği ifade edildi.

Haber Merkezi

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10