NASA Nem Yapı Elemanları Çerkezköy mağazası hizmete açıldı

Nasa Nem yapı Elemanları Ticaret ve A.Ş.'nin Çerkezköy Mağazası önceki gün saat 15.30'da Namık Kemal Bulvarı Kumlu Geçit mevkiinde törenle hizmete açıldı.

Çerkezköy 24.08.2014 11:49:00 0
NASA Nem Yapı Elemanları Çerkezköy mağazası hizmete açıldı

AÇILIŞI KAYMAKAM KUBİLAY YAPTI

Nasa Nem Yapı Elemanları Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Saim Akgün, Şirket Genel Müdürü Erdal Akgün’ün de hazır bulunduğu açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Buhar Armatürleri Fabrika malzemeleri satış noktası olan Nesa Yapı Elemanları Tic. A.Ş. Çerkezköy Mağazası’nın Çerkezköy’de faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşılayacağı belirtildi.A çılış kurdelesini kesen Kaymakam Metin Kubilay, bu güzel işyerinin açılışının Çerkezköy için bir kazanç olduğunu  ve böyle iş yerlerinin açılmasının aynı zamanda hem sanayi kesimine hem de bölgeye hizmet vermesi bakımından önemli bir adım olduğunu belirtti.

 

 

HAZIRLI OLSUM

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, iş yerinin sahipleri Saim ve Erdal Akgün’e, ailelerine ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını diledi. Açılış sonrası katılımcılara yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10