Bayramda sahne alacak sanatçılar belirlendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan konserde sahne alacak sanatçılar belirlendi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 30 Ağustos'ta Taekwondo Şam

Çerkezköy 24.08.2014 12:31:00 0
Bayramda sahne alacak sanatçılar belirlendi

ULUSLAR ARASI ŞAMPİYONAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

30 Ağustos günü saat 15.30’da Kapalı Spor Salonu’nda Çerkezköy Belediyesi olarak ilk kez uluslar arası bir şampiyonaya ev sahipliği yapacaklarını ifade eden Başkan Akay “Şampiyonaya 9 ilden sporcular katılacak” dedi. Şampiyonaya Ukrayna-Azarbaycan, İran, Bulgaristan, Yunanistan ve Macaristan’dan gelecek yabancı sporcularla birlikte toplam 300 sporcunun katılacağını ifade eden Akay “Şampiyonada ilçemiz sporcularının başarılı olmasını arzuluyoruz” dedi. Şampiyona için hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Akay, amaçlarının bu şampiyonayı her yıl devam ettirmek olduğunu belirtti.

 

 

SAHNE ALACAK SANATÇILARI AÇIKLADI

Aynı gün Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Vize Giyim yanındaki Kapalı Otopark üzerinde bir açık hava halk konseri düzenleyecekleri ifade eden Akay, “30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ile düzenlediğimiz ücretsiz halk konserinde Deniz Toprak ve Türk Pop Müziği’nin önemli ve ünlü gruplarından birisi olan Gripin sahne alacak” diyerek konsere tüm Çerkezköy ve bölge halkını davet etti.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10