Albayrak mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Tekirdağ'ın büyükşehir olmasının ardından mahalle statüsüne dönüştürülen belde ve köylere yönelik ziyaretlerini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,

Tekirdağ 25.08.2014 15:04:00 0
Albayrak mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

TEKİRDAĞ’I ŞANTİYEYE ÇEVİRECEĞİZ

Sabah 06:00-09:00 saatleri arasında Marmara Ereğlisi’ne bağlı Yeniçiftlik, Sultanköy, Çeşmeli, Yakuplu ve Türkmenli Mahalleleri’ni ziyaret eden Albayrak, sıkıntılarla ilgili de bilgiler aldı. Köy ziyaretlerini sürdürdüklerini ve vatandaşlarla sohbet ettiklerini ifade eden Kadir Albayrak “Sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinleyerek o doğrultuda çözüm üretmeye çalışıyoruz. Her zaman söylediğim yılbaşına kadar yürüyeceğiz. Yılbaşından sonra da koşmaya başlayacağız ve tüm Tekirdağ’ı şantiyeye çevireceğiz ve hizmet atağını başlatacağız” dedi.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Bu geçiş sürecinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak köylere de en iyi hizmeti götürmek için bundan sonra diğer tüm köyleri de ziyaret edeceklerini dile getiren Albayrak “Hizmet kervanını ilimizin en ücra köşelerine kadar götüreceğiz” dedi. Başkan Albayrak, Çorlu Sarılar Su Deposu’nda da incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10