Zafer Bayramı etkinliklerle kutlanacak

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Çerkezköy 2 etkinlik düzenleyecek.

Çerkezköy 28.08.2014 11:32:00 0
Zafer Bayramı etkinliklerle kutlanacak

ULUSLAR ARASI ŞAMPİYONA DÜZENLENECEK

Zafer Bayramı etkinlikleri ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ilk olarak saat 10.00 itibariyle 'Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Uluslararası I. Taekwondo Şampiyonası' etkinliğine ev sahipliği yapacaklarını ifade etti.

 

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Vahap Akay, yurtdışı ve ülke genelinden toplam 300 sporcunun katılacağı etkinliğin Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşeceğini ifade ederek “Spora ve sporcuya destek kapsamında belediye olarak üzerimize düşeni yapma gayreti içerisindeyiz. Bu noktada da Uluslararası nitelikte gerçekleşecek olan bu şampiyonamız, ilçemiz Çerkezköy'ün gerek dünya ülkeleri gerekse diğer illerimiz tarafından daha çok tanınmasını sağlayacak ve gençlerimizi spora teşvik edecek” diye konuştu.

GÜNBOYU DEVAM EDECEK

Şampiyonanın gün boyu devam edeceğini söyleyen Akay, turnuvaya tüm vatandaşları davet etti. Turnuvanın ödül töreni de saat 15.00'da gerçekleştirilecek.

KONSER PAZARYERİ YANINDA

Vahap Akay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Belediye olarak Gripin ve Deniz Toprak'ın sahne alacağı halk konseri de düzenleyeceklerini ifade ederek Cumartesi günü saat 20.30'da Çerkezköy Belediyesi Kapalı Pazar Alanı yanında düzenlenecek olan konsere tüm vatandaşları davet etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10