ÇTSO, üniversite öğrencilerine burs verecek

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası önceki yıllarda olduğu gibi 2014-2015 öğretim yılında da üniversite öğrencilerine burs verecek.

Çerkezköy 28.08.2014 16:03:00 0
ÇTSO, üniversite öğrencilerine burs verecek

15 EYLÜL’DE SONA ERECEK

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, burs başvurularının 15 Eylül’e kadar odaya şahsen yapılması gerektiğini ifade etti. Burs başvuruları değerlendirme kriterlerinde aile geliri, aile nüfus kaydı, ikametgah adresi, evin kira olup olmadığı, okuyan kardeş sayısı ve ÖYSM puanının dikkate alınacağını ifade eden yetkililer “Burs başvurusunda bulunan adaylar başvuru formunda belirttikleri bilgilere göre değerlendirilecek” dedi.

BİLGİLERİ BELGELENDİRMEK ZORUNDALAR

Burs hakkı kazanan adaylardan başvuru esnasında verdikleri bilgileri belgelendirmelerinin isteneceğini söyleyen yetkililer “Verdikleri bilgileri değerlendiremeyen başvurular geçersiz sayılacak. Ara sınıftan yapılan başvurularda alttan dersi olan öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacak. Başvurularda adayların Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın sorumlu olduğu Çerkezköy, Saray ve Kapaklı bölgelerinde ikamet etmeleri şartı aranacak” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10