2. Kavun-Karpuz Şenliği'ne yoğun ilgi

Malkara Belediyesi tarafından Ahievren Mahallesi'nde 2. Kavun – Karpuz Şenliği dolayısıyla düzenlenen konser ilgi gördü.

Malkara 28.08.2014 18:27:00 0
2. Kavun-Karpuz Şenliği

BEĞENİ TOPLADILAR

Ahievren Mahallesi Meydanında yapılan ve yoğun ilgi gören şenlik konserini; Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ile eşi Nilüfer Halal, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile eşi Seda Yurdakul, Tekirdağ Gıda, Hayvancılık ve Tarım İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca,  Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert ile Celal Yılmaz, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi.. Konserde sahne alan Pınar Ünlü ile Özcan Aksu seslendirdikleri şarkılar ve sergiledikleri performans ile izleyenlere beğeni topladı.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul gecenin anısına Pınar Ünlü ile Özcan Aksu'ya çiçek takdim etti. Ahievren Mahallesi Muhtarı Rasim Öztürk de 2. Kavun – Karpuz Şenliğine vermiş oldukları destekten dolayı Malkara  Kaymakamı Mahmut Halal ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a çiçek takdim ederken, Malkara  Kaymakamı Mahmut Halal'ın eşi Nilüfer Halal ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un eşi Seda Yurdakul'a ise Ahievren Mahallesi'ndeki kadınların örmüş oldukları el emeği olan hediyeleri takdim etti. Ahievren Mahallesi Muhtarlığı tarafından 2. Kavun – Karpuz Şenliği Konserine gelen herkese pilav, kavun ve karpuz ikramları yapıldı.

Haber Merkezi    

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10