Çerkezköylü Taekwondocular şampiyonluğa kilitlendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve 30 Ağustos Cumartesi günü Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak 1. Uluslar arası Taekwondo Şampiyonasında Çerkezköylü Tekvand

28.08.2014 18:44:00 0
 Çerkezköylü Taekwondocular şampiyonluğa kilitlendi

HAZIRLIKLAR KAZAK GÖLÜ MESİRE ALANINDA YAPILDI

30 Ağustos’da yapılacak olan 1. Uluslar arası Taekwondo Şampiyonasına Kapaklı İlçesi Kazak Gölü Mesire alanında hazırlıklarını yaptıklarını belirten Güzel Spor Taekwondo Antrenörü Bilal Güzel iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. Güzel, “Hazırlıklarımızı Kazak Gölü mesire alanında açık havada gerçekleştirdik.  Şampiyonaya iyi  bir şekilde hazırlandık. Şampiyonada mücadele edecek sporcularımız arasında sakat ve hasta olan yok. Hepsinin sağlık durumu çok iyi ve her biri müsabakaya hazırdır. Bu yıl Çerkezköy Belediyemiz tarafından ilk kez düzenlenen  Uluslar arası Tekvando Şampiyonasına Azarbaycan,İran,Ukrayna,Bulgaristan,Yunanistan,Libya  katılacak. Aycıca Güney Kore’den de onur konuklarımız olacak. Şampiyonanın başlayacağı güne kadar birkaç ülkenin daha katılmasını bekliyoruz. Ancak bunlar hangi ülkeler olacak henüz belli değil” dedi.

 

 

19 SİKLETTE MÜCADELE EDECEĞİZ

Bilal Güzel Çerkezköylü Taekwondocular olarak  şampiyonada toplam 19 siklette  mücadele edeceklerini de belirterek, “Bu şampiyonada toplam 19 siklette mücadele edeceğiz. Yani şampiyonanın tüm sikletlerinde yer alacağız. Hedefimiz hem ferdi hem de takım halinde şampiyonluk elde etmek. Şampiyonaya 25 sporcu ile katılacağız. Yıldızlarda 9,Gençlerde 5,büyüklerde 5 olmak üzere toplam 19 siklette mücadele  edeceğiz. Bu Uluslar arası şampiyonada bizleri desteklemeleri için tüm halkımızı bekliyoruz. İlk kez ilçemizde gerçekleşecek olan bu güzel organizasyon’da da başarılı olacağımıza inanıyor ve organizasyonu düzenleyen belediyemize teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10