İl Müdürü Sarıkoca'dan Çerkezköy İlçe Müdürlüğü'ne ziyaret

Cevdet Soyak'ın yerine Tekirdağ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne atanan ve geçtiğimiz haftalarda görevine başlayan Zekeriya Sarıkoca, ilçe ziyaretlerine başladı.

Çerkezköy 29.08.2014 10:46:00 0
İl Müdürü Sarıkoca

ÇERKEZKÖY’Ü ZİYARET ETTİ

Zekeriya Sarıkoca önceki gün Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Hem personel ile tanışmak ve hem de çalışmalarla ilgili bilgiler almak üzere ilçeleri ziyaret eden Sarıkoca, Çerkezköy Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ ve müdürlük personeli  tarafından karşılandı. Recep Demirbağ’dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Sarıkoca, personelin sıkıntılarını da dinledi.

 

 

İŞLETMELERİNDE ZİYARET ETTİ

Kapaklı’nın ilçe olması ile birlikte kurulan Kapaklı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, Kapaklı İlçe Müdürü Seyide Yılmaz ve personeller tarafından karşılandı. Yılmaz ve personellerle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Sarıkoca, Marmara Ereğlisi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne de ziyarette bulundu. İlçe Müdürü Burhan Alim'in verdiği brifing sonrası, ilçenin sorunları üzerine görüşmelerde bulunan Sarıkoca, personel sıkıntılarını dinleyip, Marmara Ereğlisi üreticilerini işletmelerinde ziyaret etti. Sarıkoca, Ergene Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10