Önsel: Türk milleti esirlik kefenini bir kez daha yırtıp attı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, binlerce yıllık tarihi şan ve şerefle dolu olan asil Türk Milleti'nin, AÄ

Çerkezköy 29.08.2014 14:08:00 0
Önsel: Türk milleti esirlik kefenini bir kez daha yırtıp attı

ESİRLİK KEFENİNİ YIRTIP ATTI

Türk Milletinin, hiç kimseye kökenini, mezhebini sormadığını, dilini merak etmediğini, böyle bir ayrıma ve ayrıştırmaya girmediğini ifade eden Önsel “Aynı gökyüzünün altında, aynı vatanın üzerinde dileyen, isteyen ve birlikte yaşamaya karar vermiş olan herkese değer vermiş, itibar etmiş ve Türk milletinin eşit ve şerefli bir ferdi olarak kabul etmiştir” dedi. Türk Milleti’nin Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile gücünü bir kez daha bütün dünyaya ilan ettiğini, kendisine biçilen “esirlik” kefenini bir kez daha yırtıp attığını söyleyen Önsel “Bu aynı zamanda, esarete, işkenceye, ihanete ve sömürgeci anlayışa, insanlık adına indirilen bir darbedir. Bugün dahi; Türk Milleti’nin şerefiyle, haysiyetiyle, namusuyla oynamaya çalışanlara bunun büyük bir hata olduğunu hatırlatan Malazgirt ve 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesinde gösterilen inançlı mücadele, Türk Milleti’nin namusuna, şerefine, egemenlik haklarına, haysiyetine göz dikenlerin hali hazırda korkulu rüyası olmaya devam etmektedir” dedi.

YOL GÖZTERİCİ OLMALIDIR

Malazgirt ve 30 Ağustos Zaferi’nin bugün de aklı karışıklara yol gösterici olması gerektiğini söyleyen Önsel “30 Ağustos, emperyalist kan emiciler dahil olmak üzere, içerdeki ve dışarıdaki yandaşlarının, Türk Milletiyle ilgili kafalarındaki sorulara da bir cevaptır. Malum planlarını gerçekleştirmeye çalışanların ve yalakalarının şunu açıkça bilmesi gerekmektedir ki; Türk Milleti geçmişte olduğu gibi bugün de aynı inançtadır. Geç de olsa bugün içinde bulunduğu, hak etmediği durumdan bir gün elbette kurtulacaktır” dedi. Önsel, Zafer haftasını ve 30 Ağustos zafer bayramının 92. Yıl dönümü kutladı.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10