Albayrak: Yürüme dönemini geride bırakıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Hizmet Kervanı'nın Şarköy ve Malkara'nın ardından 3.durağı Hayrabolu oldu.

Hayrabolu 29.08.2014 14:21:00 0
Albayrak: Yürüme dönemini geride bırakıyoruz

HERKESİN BAŞKANIYIM

Genel Sekreter Murat Şefik Yazan, TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta ve daire başkanları ile birlikte Hayrabolu’yu ziyaret eden Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Hayrabolu Belediye Meclis Üyeleri ve belediye birim müdürleri ile toplantı yaptı. Çalıştayda konuşan Albayrak, 30 Mart seçimlerinin ardından parti rozetini çıkardığını ifade ederek “Bize oy veren vermeyen herkesin büyükşehir belediye başkanıyım. Vatandaşımız her zaman haklıdır prensibi ile hareket ediyoruz. Yerel yönetim anlayışını değiştirerek halkımızla bütünleşmeyi sağlayacağız” dedi.

YAPTIKLARIMIZLA KONUŞACAĞUZ

Yapacak çok işlerinin olduğunu ifade eden Albayrak “Halkımız bizden büyük hizmetler bekliyor. Biz de artık büyükşehir yapısını tamamladık. Sistem işlemeye başladı. Artık yapacağız edeceğiz dönemi sona erdi. Yaptıklarımızla konuşacağız. Her Perşembe bir ilçemizde çalıştay yaparak oranın idarecileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar ile bir araya geliyoruz. Her ilçede büyükşehir hizmet binası olacak” dedi.

YÜRÜME DÖNEMİNİ GERİDE BIRAKIYORUZ

Kadir Albayrak, Hayrabolu’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve mahalle muhtarları ile de Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Büyükşehir belediyesinin yapısı, işleyişi, projeler ve yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak artık yürüme döneminin geride bırakıp koşmaya başlıyoruz. 9 Eylül’deki büyükşehir belediye meclis toplantımızda 11 projemizi açıklayacağız. Dürüst, verimli, kaliteli ve Tekirdağımızın özlediği bir hizmet anlayışı ile geliyoruz” dedi. Başkan Albayrak toplantıda ayrıca sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile mahalle muhtarlarını dinledi, Hayrabolu’daki beklentileri, yapılacak hizmetleri ve eksiklikleri stk’ların temsilcileri ve mahalle muhtarları ile birlikte değerlendirdi.

HER ZAMAN BURADA OLACAĞIZ

Albayrak toplantının ardından Hayrabolu’nun Çerkezmüsellim Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Albayrak burada yaptığı konuşmada, “Çerkezmüsellim belki belde vasfını yitirdi ama biz büyükşehir belediyesi olarak her zaman burada olacağız. Yapacağımız hizmetlerle Tekirdağ kazanacak, Hayrabolu kazanacak, Çerkezmüsellim kazanacak” dedi. Şalgamlı Mahallesi’ni de ziyaret Eden Albayrak, vatandaşların sıkıntılarını dinledi, büyükşehirin yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10