Tehlikenin farkında mıyız?

Çerkezköy'ün bazı caddelerinde kaldırım kenarlarında bulunan trafolar adeta ölüme davetiye çıkarıyor. Önceki gün objektiflerimize yansıyan bu fotoğraf da olası bir tehlikenin adeta habercisi nite

Çerkezköy 30.08.2014 17:38:00 0
Tehlikenin farkında mıyız?

TEHLİKEYE DAVETİYE ÇIKARIYOR

Çerkezköy’de bazı kaldırımların ortasında bulunan elektrik trafo panoları çirkin görüntü oluşturmasının yanında, etrafının korkuluklarla çevrilmemesi ve özellikle çocukların ulaşabilecekleri şekilde olmaları da tehlikeye davetiye çıkarıyor. Son günlerde ülkemizde artan iş sağlığı ve iş güvenliği alanındaki önlemlerin aksine hemen her işletmede risk analizi ve iş güvenliği istenirken, İSO belgesine sahip Çerkezköy Belediyesi’nde bu konuyla ilgili herhangi bir girişimin olup olmadığı, uzman ya da uzmanların çalıştırılıp çalıştırılmadığı merak ediliyor.

VATANDAŞLAR ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ

Barbaros Caddesi’nde elektrik panosunun üzerinde dondurma yiyen 6 yaşındaki Aylin M.’nin objektifimize takılan görüntüsü de tehlikenin boyutunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Vatandaşlar “Çerkezköy’de kaldırımların ortasına konulan elektrik panoları zaman zaman yayaların yürüyüşünü engellediği gibi yarattığı tehlike boyutu da var. Zaman zaman yaşlı insanların da farkında olmadan yaslandıkları bu trafolar olası kazalara adeta davetiye çıkarıyor” dedi. Yetkililerin bu konuda önlem alıp almayacaklarının takipçisi olacağız.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10