Tekirdağ'da 'Zafer' coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı Tekirdağ'da da coşkulu bir şekilde kutlandı. Kutlamalar Tekirdağ Valiliği önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk

Tekirdağ 30.08.2014 17:39:00 0
Tekirdağ

TARİHE ALTIN HARFLERLE KAZINDI

Kutlamalar Orduevi’nin önünde resmi geçiş töreni ile devam ederken, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya katılımcıları ve askerleri selamladı. Törende konuşan Topçu Binbaşı Mete Ağtaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk milleti açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. Ağtaş, “Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümünde Türk milletinin tarihine imza atılan Büyük Taarruz’un değerini ve vatanın kurtuluşu için verilen mücadeleyi bir kez daha saygıyla anıyoruz. Verilen mücadele tarihimize altın harflerle kazınmıştır” diye konuştu.

 

ASKERİ BİRLİKLERİN GEÇİŞİ İLE SONA ERDİ

Törende öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından Süleymanpaşa Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu öğrencileri halk oyunları gösterisi sergiledi. Tören, halk oyunları gösterisinin ardından askeri birliklerin ve jandarmanın geçişiyle sona erdi.  Törene; Vali Yerlikaya, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıçıroğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10