Katmer Şöleni'nde bir araya geldiler

Çerkezköy Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, bu yıl ilk kez düzenlediği Katmer Şöleni'ni geleneksel hale getirmeyi hedefliyor.

Çerkezköy 1.09.2014 13:11:00 0
Katmer Şöleni

GELENEKSEL HALE GELECEK

Önceki gün Kazak Gölü’nde ilki düzenlenen katmer şöleninde konuşan Çerkezköy Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şahin Çalışkan, bu yıl ilkini düzenledikleri şölene gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan 200’e yakın üyeyi ve ailelerini bir araya getirmek için bu etkinliği düzenlediklerini ifade eden Çalışkan, dernekle ilgili de bilgiler verdi. Derneğin 6 ay önce faaliyete başladığını ifade eden Çalışkan, şöleni her yıl daha da genişleterek düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

 

 

BİRLİKTELİĞİMİZİ PERÇİNLİYORUZ

Gelenek ve göreneklerin bu denli yaşanması ve yaşatılmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren Çalışkan “Bugün de bu birlikteliğimizi katmer şölenimizle perçinliyoruz. Şölenimize katılan herkese teşekkür ederiz” dedi. Şölende katılımcılar gönüllerince eğlenirken, davetlilere 500 katmer ikram edildi. 1.Katmer Şölenine Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı İrfan Ayhan, Elmomis Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Hurma, Avcı Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Avcı ile yüzlerce Afyonkarahisarlı katıldı. 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10