NKÜ'de kayıtlar başladı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından 2014 yılında yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonucunda Namık Kemal Üniversitesi'ni tercih eden öğrencilerin kayıtları dün baÅ?

Tekirdağ 1.09.2014 16:47:00 0
NKÜ

HEDEFİMİZ GELECEĞE YÖN VEREN MEZUNLAR YETİŞTİRMEK

İlk kaydı Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir tarafındaki şehirlerden üniversiteye kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerle sohbet ederek, üniversite hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “Bireysel yetenekleri önemseyen uygulamalı eğitim kanalları ve araştırma merkezleriyle katma değer yaratan kurumsallaşma içerisinde bulunuyoruz. Üniversite olarak hedefimiz dünya ile rekabet edebilir, geleceğe yön veren, kaliteli mezunlar yetiştirmektir” dedi. 

 

 

5 EYLÜL’DE SONA ERECEK

Öğrenci Seçme Sınavı’nda göstermiş oldukları başarıdan dolayı da öğrencileri kutlayan Şimşek ailelerle ile de görüş alış verişinde bulundu. Kayıtların gerçekleştirildiği alanda NKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından öğrencilere sunulan olanaklar, burslar, ücretsiz kurslar ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgi verildi.  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından NKÜ’ye bu yıl ön lisans ve lisans dalları programlarına 7 bin 527 öğrencinin kayıt yaptıracağı açıklandı. Kayıtlar 5 Eylül’de sona erecek.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10