Yaz şenliklerinde Haluk Levent coşkusu

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri kapsamında ünlü sanatçı Haluk Levent konser verdi. 5 bin kişinin katıldığı konseri Marmaraereğlisi Kaymakamı Adil Karataş, Belediye Başka

Marmara Ereğlisi 2.09.2014 13:11:00 0
Yaz şenliklerinde Haluk Levent coşkusu

DOĞALGAZ ÖLÇÜMLERİ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, konserde yaptığı konuşmada 5 ayda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 5 aylık sürede özellikle Yeniçiftlik Mahallesi’nde önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Uyan “Sular artık yaz aylarında kesilmiyor. İlk olarak bu işe el atmıştık ve bu yaz sıkıntı yaşanmadı. Stabilize yollarla vatandaşlarımızı tozdan ve çamurdan kurtardık. Halen bu çalışmalarımız devam ediyor. Doğalgaz sözü vermiştik, ölçümler bitmek üzere” dedi. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün de, bölgeye yapılması planlanan insan sağlığına aykırı her oluşuma karşı olduklarını ve bunlarla ilgili mücadelenin devam edeceğini ifade etti.

PERFORMANSI İLE BEĞENİ TOPLADI

Gecede ilk olarak ‘O Ses Türkiye’ Yarışmasından tanınan Senem İşinibilir sahne aldı. Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Senem bir birinden güzel şarkılarla konser alanının dolduranlara keyifli dakikalar yaşattı. İşinibilir’in konserinin ardından Haluk Levent sahne aldı. Performansı ile beğeni toplayan Haluk Levent’in şarkılarına binlerce kişi de hep bir ağızdan eşlik etti. Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından hafta boyunca düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödül ve kupaları verildi. Ayrıca Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkan Uyan'a katkılarından dolayı bir plaket verdi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10