Belediye'den spor kulüplerine malzeme desteği

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Süper Amatör ve 1.Amatör Ligde ilçemizi temsil eden Çerkezköyspor, 1911 Çerkezköyspor, Fevzipaşaspor ve 1923 Çerkezköyspor'a malzeme desteğinde bulundu. Zaman

2.09.2014 18:00:00 0
Belediye

Çerkezköy Haber- Dün saat 16.00’da Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem ile birlikte ilk olarak Fevzipaşaspor kulübüne giden Belediye Başkanı Vahap Akay Fevzipaşaspor Teknik Direktörü Hasan Barut ile görüşerek kendileri için hazırlanan spor malzemelerini teslim etti.

“GÜZEL ŞEYLER BAŞARIRIZ”

Belediye Başkanı Akay, yaptığı açıklamada, “Çerkezköy deki spor kulüplerinin tamamına bir şeyler yapmaya çalıştık. İmkanlarımız iyi olsaydı daha iyi şeyler yapmak isterdik. İnşallah zaman içinde daha iyi imkanlar sunmaya çalışırız.Kulüplerimize başarılar diliyorum.  Özellikle alt yapıda başarılar getirmenizi temenni ediyorum. Çerkezköy’de bu anlamda gençlerimiz yukarılara doğru sizlerin desteği ile çıkar. Hedefimiz alt yapıdan gençler yetiştirmek. Çerkezköy’de ki sosyal açıdan gençlerimizin biraz daha spora merak sarmasına bizde belediye olarak neler yapabiliriz bunun derdindeyiz. İnşallah birlikte güzel şeyler başarırız” dedi.

“SAHAMIZI HAZIRLIYORUZ”

Çerkezköy Belediyesi Meclis üyesi Uğur Erem’de spor kulüplerine ellerinden gelen yardımı yapacaklarını belirterek, “Arkadaşlarımızın saha konusunda talepleri vardı ve bu isteklerini de yerine getirerek sahamızı hazırlıyoruz. Ulaşım konusunda da elimizden geleni yapıp destek olacağız” açıklamasında bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Fevzipaşaspor Kulübü antrenörlerinden Hasan Barut malzeme desteğinden dolayı Belediye Başkanı Vahap Akay ve Meclis üyesi Uğur Erem’e teşekkür etti. Barut”  Buradaki gençlerimizin arasında aktarma olacak ve bunu karşılayacak ücrette sıkıntımız var. Hepsi buranın çocukları ve sürekli göç alan bir bölgeyiz. Yılardan beri çok ilgi görmedik. Bizler yıllarca buralarda top oynadık ve dışarıdan gelen oyuncu her zaman daha değerli olmuştur. Biz bunu ortadan kaldırarak kendi çocuklarımıza sporcularımıza sahip çıkmak istiyoruz. Büyük bir sorumluluk aldınız ve sadece olay futbol değil, bir sürü sebepler var. Sizlere güveniyoruz ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu senenin sonunda takımımızı Süper Amatöre çıkarıp bir kez daha karşınıza başarılı bir şekilde çıkmak istiyoruz” dedi.

25 TAKIM VERİLDİ

Çerkezköy’de bulunan Çerkezköyspor, 1923 Çerkezköyspor,1911 Çerkezköyspor ve Fevzipaşaspor’a dağıtılan malzemeler hakkında konuşan Başkan Akay” 25 adet idman eşofmanı, 25 adet idman tişörtü, 25 adet idman şortu, 25 adet idman çorabı, 15 adet idman topu, 2 adet maç topu, 1 adet top çantası, 1 adet malzeme çantası, 25 adet yağmurluk, 25 adet kamp eşofmanı, 4 adet kaleci eldiveni, 1 adet dolu sağlık çantası ve 18 adet maç forması. Alt yapı malzemelerinde de 25 adet idman eşofmanı, 25 adet idman tişörtü, 25 adet idman şortu, 25 adet idman çorabı ve 2 adet kaleci eldiveni” bulunuyor.

DİĞER KULÜPLERE DE TESLİM EDİLDİ

Daha sonra ise Vahap Akay ve Uğur Erem Fevzipaşaspor Kulübüne spor malzemeleri teslim etti.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Meclis Üyesi Uğur Erem ve Kapalı Spor Salonu sorumlusu Ahmet Sarı daha sonra 1923 Spor Kulübü, 1911 Çerkezköyspor Kulübü ve son olarak Çerkezköyspor Kulübünü ziyaret ederek spor malzemelerini teslim ettiler.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10