Beşiktaşlılar Derneği hizmete açıldı

Çerkezköylüler Beşiktaşlılar Derneği Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak No:13'de üyelere ve taraftarların hizmetine açıldı.

2.09.2014 18:03:00 0
Beşiktaşlılar Derneği hizmete açıldı

AÇILIŞI YAPILDI

Uzun süren tadilat çalışmalarının ardından tekrar eski yerinde hizmete başlayan Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneğinin önceki gün açılışı gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Rıza Koç ve Ünal Türkdağlı’nın yaptığı derneğin açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nihat Macit, dernek üyeleri, Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve Vize’de ki Beşiktaş taraftarları katıldı.

 

 

“SESİNİ DUYMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ”

 Açılış programında  konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Bir Fenerbahçeli taraftar olarak Beşiktaş’ın sesini duymak hoşuma gidiyor. İnşallah yeni yeriniz Çerkezköy’lü tüm Beşiktaşlılara hayırlı olur” açıklamasında bulundu.

“TARAFTAR POTANSİYELİNE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Çerkezköy’de bulunan Beşiktaş taraftarlarının tek yerde toplanması için böyle bir yer açtıklarını kaydeden Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nihat Macit “ Beşiktaş’ın bu yıl mücadele edeceği karşılaşmalar öncesi taraftarlarımız ile dernek önünde toplanıp birlik ve beraberlik içinde gidip gelmeyi hedefliyoruz. Bu dernekle birlikte Çerkezköy’de bulunan Beşiktaş taraftarı potansiyeline ulaşmak istiyoruz. Derneğimizin başta taraftarlarımıza olmak üzere bütün halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber Merkezi 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10